BMW readuce la viata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2004. Noua generatie s-ar putea lansa peste doar cateva saptamani

BMW readuce la viata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2004. Noua generatie s-ar putea lansa peste doar cateva saptamani
  • BMW readuce la viata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2004
  • Noua generatie s-ar putea lansa peste doar cateva saptamani
Distribuie pe Facebook

Premiera mondiala a respectivei creatii a fost programata chiar pentru primavara acestui an - potrivit ultimelor zvonuri si informatii neoficiale.

Surprins de-a lungul timpului in diferite filme si fotografii spion, urmasul celebrului M3 CSL se apropie cu pasi mari si repezi de mult anticipatul sau debut. Pe scurt si - important de mentionat, direct la subiect, primul BMW M4 CSL in istorie va renunta la toate secretele sale intr-una din zilele lunii mai, conform unor surse familiarizate cu proiectul marcii din Munchen.

Din pacate, restul detaliilor cu privire la viitoarea masina reprezinta in continuare - si la momentul de fata, numai un mare mister si o necunoscuta uriasa, insa aceasta ar trebui sa calce pe urmele retetei originale, ce propunea un plus de putere si, mai important decat atat, un minus de kilograme comparativ cu varianta standard.

Astfel, nu ar trebui deloc sa ne mire daca urmasul celebrului M3 CSL va oferi peste 510 cai - in timp ce va cantari cu cateva zeci de kilograme mai putin decat actualul BMW M4 Competition. Perfect normala va fi, inutil de precizat, si prezenta tractiunii spate, pe cand transmisia cu opt rapoarte si doua pedale, aparent singura optiune disponibila, va supara cativa clienti.

Respectiva versiune este asteptata sa puna la dispozitia cumparatorilor - totodata, si noi elemente aerodinamice, precum o prelungire proeminente pentru spoilerul fata si un difuzor masiv la nivelul spoilerului spate, o suspensie special conceputa si frane de dimensiuni generoase, in ton cu performante in linie dreapta, bineinteles.

BMW M4 CSL - Poze spion

BMW M4 CSL - Poze spion

BMW M4 CSL - Poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW M4 CSL - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Martie 2022