Break-ul ASTA te va lasa cu gura cascata. Are 605 CP si arata absolut demential

Break-ul ASTA te va lasa cu gura cascata. Are 605 CP si arata absolut demential
  • Celebrul showroom Audi din Neckarsulm are expus un RS6 cu adevarat unic
  • Exemplarul in cauza este finisat la exterior nuanta metalizata Polarblau
  • Meniul vizual continua cu numeroase elemente realizate din fibra de carbon
Distribuie pe Facebook

Design-ul impunator al caroseriei, materialele interioare de calitate superioara si propulsorul V8 bi-turbo de 605 cai putere, toate aceste detalii te vor face sa te indragostesti ireversibil de Audi-ul RS6 performance.

L-am admirat pentru prima oara in toamna anului trecut, atunci cand a reusit sa ne atraga numaidecat atentia multumita celor 605 CP si 705 Nm pe care ii gazduieste in al sau compartiment motor.

Nu de alta dar, pana la urma urmei, cate alte break-uri se pot lauda cu astfel de valori maxime? Dar cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h care se realizeaza in numai 3.7 secunde sau o viteza de top de pana la 305 kilometri pe ora?

Audi RS6 performance - Poze reale

Avem apoi spoilerele fata si spate agresiv stilizate care, impreuna cu eleronul posterior proeminent si jantele din aliaj de dimensiuni mai mult decat generoase, completeaza de minune performantele motorului bi-turbo cu opt cilindri in V si capacitate de patru litri.

Doar cuvinte de lauda avem si despre interior, volanul in trei spite cu o parte inferioara plata, scaunele sport individuale sau ornamentele omniprezente din carbon facandu-te practic sa uiti ca te afli intr-o masina de familie.

In cazul in care nu ti-ai dat inca seama, subiectul principal al acestei discutii il reprezinta noul RS6 performance, model expus intr-o configuratie speciala in cadrul showroom-ului Audi Neckarsulm.

Audi RS6 performance - Poze reale

Audi RS6 performance - Poze reale

Vorbim, mai exact, despre un exemplar finisat la exterior in nuanta metalizata Polarblau, careia i se adauga numeroase accente contrastante de argintiu mat. Tot doua culori intalnim si la nivelul jantelor din aliaj cu design unic.

Evacuarea cvadrupla pune capat listei detaliilor ce-ti vor sari numaidecat in ochi, pasagerii break-ului german urmand a se bucura in schimb si de o combinatie clasica de piele, plus alcantara, ambele materiale fiind cusute cu ata albastra pentru o doza extra de exclusivitate.

Si in cazul de fata atat plansa de bord, cat si fetele usilor sau consola centrala au fost decorate cu fibra de carbon, automobilul din cazul de fata bucurandu-se inclusiv de sistemul audio de inalta fidelitate de la Bang & Olufsen.

Audi RS6 performance - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Audi RS6 performance - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Martie 2016