Break-ul pe care putea scrie Porsche

Break-ul pe care putea scrie Porsche
  • Break-ul pe care putea...
  • ... scrie Porsche
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor turbo cu cinci cilindri in linie si o capacitate de 2.2 litri lucreaza alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte si un diferential central de la Torsen pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 311 cai putere si 409 Newton-Metri.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 30 de ani si disponibil - aparent, la vanzare pana in '96, vechiul Audi 80 B4 si-a intampinat clientii, de-a lungul timpului, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor si-a facut loc - extrem de surprinzator, si o varianta de performanta comercializata sub denumirea de RS2 Avant, alaturi de un benzinar turbo cu cinci cilindri in linie si, nu in ultimul rand, o capacitate de 2.2 litri.

Audi RS2 Avant de vanzare

Audi RS2 Avant de vanzare

Audi RS2 Avant de vanzare

Dezvoltata alaturi de specialistii companiei Porsche si produsa la uzina din celebrul cartier Zuffenhausen din Sttutgart, impresionanta masina germana se remarca, din punct de vedere stilistic, in special prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, insa nici pragurile laterale proeminente, jantele pe 17 inch, de 964 Turbo, volanul sport, scaunele cu suport lateral marit, ornamentele din carbon sau ceasurile de bord cu fundal de culoare alba nu vor trece complet neobservate.

In plan tehnic, primul Audi RS din istorie se mai poate lauda - pe langa propulsorul de 311 cai putere si 409 Newton-Metri, si cu o transmisie manuala in sase rapoarte, cu tractiune integrala, cu un diferential central de la Torsen, cu suspensie setata de inginerii celebrului constructor de automobile sport si etriere branduite cu logo-ul sau. Despre un RS2 Avant este vorba si in materialul nostru, un exemplar asamblat acum 26 de ani vanzandu-se, recent, cu 90.000 de dolari.

Audi RS2 Avant de vanzare

Audi RS2 Avant de vanzare

Audi RS2 Avant de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (207) Poze Audi RS2 Avant de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Iunie 2022