Breaking News: Lamborghini Jota (partial) dezvaluit!

Breaking News: Lamborghini Jota (partial) dezvaluit!
Mult-asteptatul Lamborghini Jota va fi prezentat oficial cel mai probabil la sfarsitul acestei luni, insa nu va mai trebui sa asteptam pana atunci pentru a admira inlocuitorul lui Murcielago. Prima fotografie ce surprinde supercarul italian (aproape) necamuflat a ajuns pe mainile noastre!
Distribuie pe Facebook

Desi zvonurile anterioare indicau ca noul Jota nu va fi gata la timp pentru Paris Motor Show, iata ca lucrurile nu stau chiar asa. Modelul care ii va lua locul deja-celebrului Murcielago a fost din nou surprins in teste, de aceasta data camuflajul gros fiind mult mai putin prezent. Si, asa cum se poate observa si in aceasta fotografie, supercarul italian pastreaza liniile agresive si muchiile ascutite, incadrandu-se cu succes in filozofia constructorului din Sant'Agata Bolognese.

Breaking News: Lamborghini Jota (partial) dezvaluit!

In ceea ce priveste partea tehnica, Lamborghini Jota va ascunde sub capota un motor de V12 de 7.0 litri, ce va dezvolta peste 700 cai putere. De asemenea, tractiunea integrala, sasiul monococ din fibra de carbon si ultimele noutati in materie de tehnologie vor completa reteta cu care ne-au obisnuit deja italienii.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2010