Bugatti ar lucra la o noua masina. Anunt surprinzator de la persoana care a vazut deja cum arata

Bugatti ar lucra la o noua masina. Anunt surprinzator de la persoana care a vazut deja cum arata
  • Bugatti ar lucra la o noua versiune speciala a lui Chiron
  • Respectiva editie va fi insa complet diferita si controversata
  • Producatorul din Molsheim a lansat in martie un Chiron Sport
Distribuie pe Facebook

Chiar daca au trecut doar trei luni de la premiera mondiala a editiei limitate Chiron Sport, Bugatti lucreaza deja la o noua versiune speciala a masinii care inlocuieste in gama vechiul Veyron.

Doi ani, 24 de luni sau 96 de saptamani: de atat a avut nevoie Bugatti pentru a lansa pe piata prima editie speciala a noului Chiron, care imprumuta motorizarea de 1.500 CP a versiunii de baza, insa aduce imbunatatiri semnificative la nivelul sasiului.

Amortizoarele mai rigide cu aproximativ zece procente, directia revizuita sau diferentialul proaspat pentru puntea spate nu sunt insa nici pe departe singurele detalii caracteristice variantei Sport, prezentata cu ocazia Salonului Auto International de la Geneva.

Meniul in cauza continua cu mai multe componente reconstruite din materiale usoare pentru o reducere totala a greutatii cu pana la 18 kilograme, dar si cu o serie de elemente unice in dreptul departamentului vizual, precum evacuarea cu patru tips-uri rotunde.

Comercializat in schimbul unei sume minime de 2.65 de milioane de euro - la care urmeaza sa se adauge taxele specifice statului in care modelul cu motor W16 de opt litri va fi inmatriculat, noul Chiron Sport pare sa reprezinte doar incalzirea pentru Bugatti.

Potrivit unei persoane care a luat parte la debutul nord-american al respectivei editii speciale, compania din Molsheim lucreaza deja la o noua varianta a automobilului care inlocuieste in gama vechiul Veyron, a carei productie a luat sfarsit in 2015.

Nu exista din pacate si alte informatii cu privire la cum ar putea arata meniul cu pricina, exceptand faptul ca acesta va fi "controversat" si "complet diferit" de ce am vazut in cadrul evenimentului Geneva International Motor Show atat acum doua luni, cat si cu doi ani in urma.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 Mai 2018