Bugatti lanseaza luna viitoare o noua masina. "Va costa 8 milioane de euro!"

Bugatti lanseaza luna viitoare o noua masina. "Va costa 8 milioane de euro!"
  • Bugatti lanseaza luna viitoare o noua masina
  • Aceasta va fi inspirata din vechiul EB110 SS
  • Pretul anuntat se ridica la 8 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Daca zvonurile se dovedesc a fi adevarate, viitorul bolid al companiei din Molsheim va avea ca sursa de inspiratie vechiul EB110 SS.

Editia din acest an a celebrului Concurs de Eleganta de la Pebble Beach se apropie cu pasi repezi, evenimentul care aduna pe coasta Pacificului cele mai spectaculoase masini ale planetei urmand a se desfasura chiar luna viitoare.

Tot atunci, cu ocazia celebrului show auto organizat peste Ocean, in orasul californian Monterey, Bugatti va prezenta in fata lumii intregi un nou bolid de lux, despre care se spune ca va avea ca sursa de inspiratie vechiul EB110 SS.

In cazul in care aceste zvonuri se vor adeveri, respectivul model va fi comercializat intr-o productie limitata la doar zece exemplare, fiecare oferit in schimbul fabuloasei sume de... nici mai mult, nici mai putin de opt milioane de euro.

Revenind la seria de proiecte speciale a companiei Bugatti, francezii au lansat anterior - cu ocazia editiei de anul trecut a celebrului Concurs de Eleganta de la Pebble Beach, o masina pe nume Divo (foto), bazata pe platforma lui Chiron.

Pentru cine nu isi mai aduce aminte, automobilul in cauza a fost comercializat intr-o productie limitata la 40 de exemplare, fiecare vandut in schimbul unei sume de cinci milioane de euro - suma neta, fara niciun fel de taxa sau impozit incluse.

Bugatti Divo

Bugatti Divo

Bugatti Divo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (41) Poze Bugatti Divo
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Iulie 2019