Bugatti lanseaza o noua masina in primavara anului viitor. "Ar putea avea peste 1500 CP"

Bugatti lanseaza o noua masina in primavara anului viitor. "Ar putea avea peste 1500 CP"
  • Bugatti lucreaza la o noua versiune a modelului Chiron
  • Lansarea oficiala este programata pentru Geneva 2019
  • Exista posibilitatea ca motorul W16 sa ofere acum 1500+ CP
Distribuie pe Facebook

Bugatti pregateste lansarea unei noi variante a modelului Chiron, au dezvaluit zilele acestea surse apropiate companiei.

Programata sa se desfasoare in perioada 7 - 17 martie 2019, editia cu numarul 89 a Salonului Auto International de la Geneva ar putea marca debutul unei noi versiuni a modelului Bugatti Chiron. Sau cel putin asa sustine un material publicat zilele acestea, care citeaza surse apropiate companiei din Molsheim.

Varianta respectiva ar fi fost deja prezentata potentialilor clienti, care au descris-o drept o racheta sol-sol si, totodata, o frumusete a vitezei. Alte informatii referitoare la autoturismul in cauza vorbesc despre o productie limitata la 20 - 40 de exemplare, fiecare echipat cu celebra motorizare W16 cvadri-turbo.

Detaliile care fac referire la performantele noii versiuni a modelului Bugatti Chiron raman o mare necunoscuta la momentul de fata, insa publicatia TheSupercarBlog sugereaza ca este posibil ca puterea maxima sa depaseasca 1.500 CP. Ramane de vazut daca plus de putere va fi amplicat de un minus de kilograme.

Cea de-a doua varianta speciala a autoturismului din Molsheim a debutat oficial la sfarsitul acestei veri si poarta numele unui mare pilot francez. Un exterior redesenat de la zero, o productie limitata la doar 40 de exemplare si nota de plata de cinci milioane de euro se numara printre atractiile celebrului Divo.

In cazul in care detaliile anterior mentionate - care vin din partea aparent din partea unor surse apropiate companiei Bugatti, se vor adeveri - noua versiune a modelului Chiron ar readuce la lumina denumirea Super Sport.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Octombrie 2018