Noua masina de cinci milioane de euro de la Bugatti nu seamana cu nimic din ce ai vazut pana acum. GALERIE FOTO

Noua masina de cinci milioane de euro de la Bugatti nu seamana cu nimic din ce ai vazut pana acum. GALERIE FOTO
  • Bugatti prezinta oficial noul model Divo
  • Productia este limitata la 40 de exemplare
  • Nota de plata se ridica la 5 milioane de euro
Distribuie pe Facebook

Productia mult anticipatului model Divo va fi limitata la doar 40 de exemplare, potrivit primelor informatii publicate de oficialii companiei din Molsheim.

Dupa mai bine de doua saptamani condimentate cu filme si fotografii teaser, Bugatti a pus intr-un final capat asteptarii si a publicat toate informatiile oficiale cu privire la mult anticipatul model Divo.

Chiar daca are la baza actualul Chiron, noul automobil al companiei din Molsheim este complet diferit de urmasul vechiului Veyron, cel putin atunci cand vine vorba despre departamentul vizual.

Absolut fiecare element de la nivelul caroseriei in doua portiere a fost complet restilizat, proaspat lansatul Bugatti Divo lasand parca impresia unui model destinat special competitiilor cu motor.

Bugatti Divo

Bugatti Divo

Bugatti Divo

Totodata, noul automobil al companiei din Molsheim se anunta o idee ceva mai agil decat actualul Chiron, comunicatul de presa vorbind despre atingerea unor forte de pana la 1.6 G in viraje.

La aceasta performanta contribuie inclusiv reducerea greutatii cu aproximativ 35 de kilograme, Bugatti oferind modelul Divo alaturi de jante mai usoare, dar si o carcasa din carbon pentru intercooler.

Sub capota, asemeni actualului Chiron, noul automobil al companiei din Molsheim este pus in miscare de o motorizare cu 16 cilindri in W, patru turbine si capacitatea de 7.993 de centimetri cubi.

Puterea maxima livrata tuturor celor patru roti se ridica in continuare la valoarea de 1.500 CP, insa clientii proaspat lansatului Divo vor fi nevoiti sa se multumeasca cu o viteza de top limitata la 390 km/h.

Iar daca tot veni vorba despre cumparatori, acestia mai trebuie sa cunoasca si ca productia noului automobil al companiei din Molsheim va fi limitata la numai 40 de unitati, potrivit Bugatti.

Mult mai interesant este pretul de achizitie: modelul Divo are o nota de plata dubla actualului Chiron sau, daca te intereseaza suma exacta, cinci milioane de euro - fara TVA sau alte taxe incluse!

Bugatti Divo

Bugatti Divo

Bugatti Divo

Bugatti Divo

Bugatti Divo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (41) Poze Bugatti Divo
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 August 2018