Calatoreste ca un presedinte de stat la bordul acestui Audi A8 blindat. Poze reale

Calatoreste ca un presedinte de stat la bordul acestui Audi A8 blindat. Poze reale
  • Calatoreste ca un presedinte de stat...
  • ... la bordul acestui Audi A8 blindat. Poze reale
Distribuie pe Facebook

Fabricat in urma cu aproape 15 ani, respectivul exemplar se remarca - la nivelul pachetului exterior, in special prin caroseria de culoare verde, pe cand lista atractiilor interioare cuprinde inclusiv o tapiterie din piele bej. Aceeasi cabina gazduind si scaune fata, plus spate cu diferite functii de confort - potrivit anuntului de vanzare.

Un exclusivist dealer de masini din provincia olandeza Limburg isi intampina clientii - zilele acestea - alaturi de un autoturism extrem de special si, totodata, de rar. Este vorba - mai exact - despre un Audi A8 construit in martie 2008 si modificat pentru a rezista exemplar, dupa cate se pare, la impactul cu numeroase tipuri de munitii.

Audi A8 blindat de vanzare

Audi A8 blindat de vanzare

Oferit in schimbul unei sume de circa 29.945 de euro, luxosul model se remarca - la exterior, atat prin nuanta neobisnuita de verde a caroseriei in patru portiere, cat si prin jantele din aliaj cu diametrul de numai 17 inch, in timp ce meniul de la interior debuteaza cu o tapiterie din piele de culoare bej. Acompaniata, inutil de mentionat, de ornamente realizate din lemn, scaune - atat fata, cat si spate, cu incalzire, volan in patru spite, display central retractabil, instalatie audio semnata de inginerii Bose, climatizare cu reglare a temperaturii pe patru zone.

Acelasi Audi A8 blindat se mai poate lauda - printre altele - si cu un motor aspirat in opt cilindri, cu o capacitate de 4.2 litri, conceput pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 350 de cai putere. Atat intervalul caracteristic probei 0 - 100 km/h, cat si valoarea specifica vitezei de top raman - din pacate - un mare mister.

Audi A8 blindat de vanzare

Audi A8 blindat de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Audi A8 blindat de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Septembrie 2022