Camioneta care te face sa te simti ca intr-un S-Class. Scaunele ventilate si bordul din piele sunt standard

Camioneta care te face sa te simti ca intr-un S-Class. Scaunele ventilate si bordul din piele sunt standard
  • Acest pick-up american costa aproape cat un Mercedes S-Class
  • Sub capota este oferita o motorizare diesel cu 1.152 de Nm
  • Meniul interior cuprinde scaune ventilate si bord din piele
Distribuie pe Facebook

O motorizare diesel cu sase cilindri in linie si nu mai putin de 1.152 de Nm asigura propulsia masinii americane, al carei pret de vanzare se invarte in jurul sumei de 85.000 de dolari - asemeni limuzinei Mercedes.

O limuzina de lux cu bena si capacitatea de a tracta peste 15 tone? Fa cunostinta cu Ram 2500 Heavy Duty (HD), camioneta care poate costa - in functie de dotari, motor si / sau optionale - chiar si 85.000 de dolari. Si nu este niciun fel de gluma.

Ce primesti insa in schimbul acestei sume de bani? Inclusiv o motorizare diesel cu sase cilindri in linie, de 6.7 litri, 370 de cai putere si, mult mai important decat atat, 1.152 de Nm, in cazul in care te intrebai cumva. Iar surprizele nu se opresc aici.

Asemeni unui Mercedes S-Class, cu care concureaza la nivel pretulului de vanzare, pick-up-ul american isi intampina pasagerii intr-o atmosfera super-luxoasa. Cu piele fina, cusaturi cu ata contrastanta si un display mai mare ca... in cinema.

Daca atunci cand vine vorba despre ecranul tactil montat in centrul panoului de bord se poate spune ca am exagerat un pic, ei bine... nu glumim deloc atunci cand spune ca acest Ram 2500 Heavy Duty ofera scaune fata incalzite si chiar ventilate.

Plus portbagaj cu actionare electrica, numeroase camere video la exterior si, nu in ultimul rand, o instalatie audio formata din 17 difuzoare marca Harmon Kardon. Parca am vorbi despre o limuzina de lux si nu o simpla camioneta, nu crezi?

Distribuie pe Facebook
mai multe