Camioneta cu cel mai puternic motor din industrie. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Camioneta cu cel mai puternic motor din industrie. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Camioneta cu cel mai puternic motor din industrie
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Cu acceleratia la podea, sprintul 0-96 km/h dureaza doar 4.5 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 96 km/h nu dureaza decat 4.5 secunde, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Cea mai puternica... camioneta pe care banii o pot cumpara? Noua versiune Ram 1500 TRX, oferita in compania celebrului propulsor cu opt cilindri in V si compresor mecanic de pe seria Dodge Hellcat.

Disponibila la vanzare in schimbul unei sume minime de aproape 70.000 de dolari, varianta prezentata in urma cu numai cateva momente dispune de 702 CP.

Aceeasi unitate supraalimentata de 6.2 litri se mai poate lauda, de asemenea, si cu un cuplu maxim de 881 Nm, livrarea valorilor respective facandu-se catre ambele punti. Printr-o cutie automata, evident.

Ram 1500 TRX

Ram 1500 TRX

Ram 1500 TRX

In ceea ce priveste performantele in linie dreapta, ei bine... stim deja ca acceleratia de la 0 la 96 km/h nu dureaza decat 4.5 secunde, ca in cazul unei sportive.

Seria vestilor bune continua cu timpul de doar 12.9 secunde necesar parcurgerii sfertului de mila, pe cand viteza de top se ridica la 190 km/h. Daca este sa dam crezare oficialilor companiei producatoare.

Programata sa ajunga la persoanele care au comandat-o chiar inainte de sfarsitul acestui an, noua camioneta Ram 1500 TRX mai beneficiaza si de...

... o suspensie speciala. Plus un sistem de franare format din discuri de dimensiuni mai mult decat generoase, cu diametrul de pana la 15 inch, si etriere cu unul sau doua pistoane la datorie.

O intreaga lista cu elemente unice se regaseste si la nivel vizual, acolo unde printre principalele puncte de atractie se numara si o capota cu priza de aer iluminata.

Totodata, clientii vor mai descoperi si un set de jante pe "numai" 18 inch, incaltate insa cu anvelope de 35 de inch. La interior, in schimb, intalnim diferite dotari de lux, inclusiv scaune ventilate.

Ram 1500 TRX

Ram 1500 TRX

Ram 1500 TRX

Ram 1500 TRX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (93) Poze Ram 1500 TRX
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 August 2020