Cand germanii se tin de glume: Cu banii de pe acest Lexus LFA poti cumpara... lumea intreaga

Cand germanii se tin de glume: Cu banii de pe acest Lexus LFA poti cumpara... lumea intreaga
  • Cel mai scump Lexus LFA se vinde pentru 6.43 milioane euro
  • Exemplarul cu pricina apartine editiei speciale Nurburgring
  • Supercarul japonez se lauda inclusiv cu sematura lui Akio Toyoda
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele numai 50 de exemplare ale exclusivistei editii Lexus LFA Nurburgring Package este de vanzare in Germania pentru suma de... 6.43 milioane de euro. Tot de atat ai nevoie si pentru a cumpara un Bugatti Chiron, un Koenigsegg Regera, plus alte cateva maruntisuri precum Porsche 991 Turbo S, Ferrari 488 GTB sau Lamborghini Huracan LP610-4.

Modul in care arata, felul in care suna... Nu o sa mintim: "vechiul" Lexus LFA a reusit sa ne cucereasca inca de la prima sa aparitie, Toyota facand lucrurile si mai interesante odata cu lansarea editiei speciale Nurburgring Package.

Editie care, spre deosebire de modelul normal, se lauda inclusiv cu un plus de putere, un minus de greutate, dar si un pachet aerodinamic special dezvoltat pentru a creste performantele supercarului japonez in cadrul circuitului german.

Nu pentru toti a contat insa timpul reusit la Nurburgring de exclusivistul Lexus LFA... Nurburgring Package, cei mai multi dintre clientii supercarului japonez punand accentul mai degraba pe faptul ca au fost fabricate doar 50 de bucati.

Lexus LFA Nurburgring Package de vanzareLexus LFA Nurburgring Package de vanzare

Una dintre acestea este acum de vanzare in cadrul unui dealer auto din Germania, exemplarul cu pricina fiind singurul din lume care se poate lauda cu capota portbagajului semnata de seful companiei Toyota, Akio Toyoda.

Apoi sunt cei doar 680 de kilometri parcursi in ultimii aproximativ doi ani, din 2014 si pana in prezent, acesta fiind Lexus-ul LFA Nurburgring Package pe care sa te bati in cazul in care chiar iti doresti un astfel de automobil.

Problema cu exemplarul in cauza consta in pretul de vanzare extrem de piperat: 6.43 milioane euro sau, daca vrei, de peste zece ori mai mult decat la momentul iesirii sale de pe portile fabricii, cer germanii pe supercarul japonez.

Dupa cum precizam si cateva randuri mai sus, tot de 6.43 milioane de euro ai nevoie si pentru a cumpara un Bugatti Chiron, un Koenigsegg Regera, dar si alte cateva "maruntisuri" precum Porsche 991 Turbo S, Ferrari 488 GTB sau Lamborghini Huracan LP610-4. Sau, de ce nu, poti incerca o colectie cu un Ferrari LaFerrari, McLaren P1 si Porsche 918 Spyder, plus altele.

Lexus LFA Nurburgring Package de vanzare

Lexus LFA Nurburgring Package de vanzare

Lexus LFA Nurburgring Package de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Lexus LFA Nurburgring Package de vanzare
mai multe