Cand va fi lansat pe piata primul SUV din istoria Lamborghini. FOTO si VIDEO

Cand va fi lansat pe piata primul SUV din istoria Lamborghini. FOTO si VIDEO
  • Lamborghini pregateste lansarea pe piata a primului SUV din istoria sa moderna
  • Versiunea de productie a conceptului Urus este asteptata sa soseasca in 2017
  • Automobilul italian va ascunde sub capota undeva in jurul a 600 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Lamborghini nu renunta la ideea de a lansa un nou SUV, compania de automobile din Sant'Agata Bolognese anuntand recent ca o versiune de productie a conceptului Urus va sosi pe piata cel mai probabil in cursul anului 2017.

Cresterea segmentului SUV-urilor duce la nasterea unor monstri de neimaginat. Cel mai bun exemplu in acest sens este modelul Cayenne care, multumita succesului inregistrat, i-a facut pe oficialii companiei din Stuttgart sa dea unda verde si unei versiuni mai mici, astfel luand fiinta primul crossover Porsche din istorie, si anume modelul Macan.

Motivati de vanzarile reusite de modelul Porsche Cayenne, toti constructorii de automobile exclusiviste au in plan si ei proiecte asemanatoare. Astfel, britanicii de la Bentley pregatesc de asemenea lansarea primului lor SUV din istorie, cu o astfel de idee cochetand si conationalii lor de la Rolls-Royce. In plus, perioada urmatoare ne va mai aduce un Sport Utility Vehicle si in gamele Jaguar si Maserati.

Lamborghini Urus Concept - Poze reale

Lamborghini Urus Concept - Poze reale

Dar asta nu e tot. Desi vechiul sau SUV / off-roader nu a prea avut succes, Lamborghini doreste sa mai incerce inca o data cucerirea acestui segment. Dezvaluit in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Beijing din 2012, conceptul Urus va primi in cele din urma si o versiune de productie, declaratia in cauza apartinandu-i chiar sefului producatorului de automobile din Sant'Agata Bolognese.

Momentul exact in care primul SUV din istoria moderna a italienilor de la Lamborghini va putea fi cumparat nu se cunoaste inca la acest moment, Stephan Winkelmann afirmand insa ca este de asteptat ca varianta de serie a prototipului Urus sa ajunga pe piata in cursul anului 2017. Cum va arata aceasta si ce detalii va gazdui pe lista cu specificatii tehnice raman si ele pentru moment un mister, insa reamintim ca versiunea concept se bucura de un aspect similar BMW-ului X6 si ascundea sub capota undeva in jurul a 600 cai putere.

Lamborghini Urus Concept - Poze reale

Lamborghini Urus Concept - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Lamborghini Urus Concept - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Ianuarie 2014