Cantareste 2.5 tone si atinge 325 km/h. Masina care sfideaza legile fizicii.

Cantareste 2.5 tone si atinge 325 km/h. Masina care sfideaza legile fizicii.
  • Bentley prezinta noul Flying Spur W12 S
  • Super-limuzina britanica ofera 635 CP si 820 Nm
  • Viteza maxima este de 325 kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Chiar daca sunt apreciate mai degraba pentru luxul pe care il pun la dispozitia pasagerilor decat pentru modul in care performeaza, modelele britanicilor de la Bentley nu dezamagesc nici atunci cand vine vorba despre putere maxima, acceleratie de la 0 la 100 km/h sau viteza de top.

Insertiile de piele fina de la nivelul panoului de bord, ornamentele din lemn masiv ce decoreaza inclusiv fetele usilor spate sau scaunele incapatoare dotate cu racire, incalzire si masaj se numara printre cele mai apreciate detalii caracteristice automobilelor marca Bentley, performantele in linie dreapta reprezentand un alt punct forte al modelelor celebrei companii din Crewe.

O demonstreaza inclusiv proaspat lansatul Flying Spur W12 S care, multumita motorizarii W12 twin-turbo de sase litri si 635 de cai putere, are nevoie de fix 4.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Si mai impresionanta este insa valoarea din dreptul vitezei de top care, in premiera pentru o masina in patru usi a producatorului britanic de lux, urca pana la 325 de kilometri pe ora.

Bentley Flying Spur W12 SBentley Flying Spur W12 S

Conform oficialilor marcii Bentley, de pe lista cu bunatati tehnice nu lipsesc nici transmisia automata cu opt rapoarte sau sistemul de tractiune integrala - ce imparte in mod inegal cuplul maxim de 820 Nm intre cele doua punti, 60% din acesta ajungand catre rotile spate. Avem de-a face, de asemenea, si cu o suspensie modificata, plus un sistem de franare livrat alaturi de discuri carbon-ceramice.

Din punct de vedere estetic, noul varf de gama Flying Spur W12 S se diferentiaza de modelul de 625 CP atat prin blocurile optice cu tenta fumurie, cat si prin multiplele accente de negru de la nivelul caroseriei in patru usi. Negrul a fost ales si pentru finisarea jantelor din aliaj care, dupa cum putem observa inclusiv in fotografiile disponibile, prezinta un design in cinci spite duble, respectiv o dimensiune de 21 inch.

In ceea ce priveste departamentul interior, clientii super-limuzinei Bentley au la dispozitie in continuare o larga paleta de culori pentru pielea fina omniprezenta, dar si cusaturi contrastante sau diverse materiale pentru ornamentele ce insotesc panoul de bord, consola centrala si fetele usilor. Pe plan tehnologic, automobilul celebrei companii din Crewe propune o tableta care controleaza de pe bancheta din spate majoritatea functiilor masinii.

Bentley Flying Spur W12 S

Bentley Flying Spur W12 S

Bentley Flying Spur W12 S

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Bentley Flying Spur W12 S
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Septembrie 2016