Cat mai costa astazi un Volkswagen Golf R32, ultimul hot-hatch cu motor V6

  • Un Volkswagen Golf R32 cu numai 1.478 de kilometri a fost scos la vanzare in Germania
  • Hot-hatch-ul german ofera un motor V6 cuplat la o cutie cu dublu ambreiaj si un sistem 4x4
  • Clientul acestui exemplar va avea de achitat fabuloasa suma de... 37.990 de euro
Distribuie pe Facebook

Chiar daca preturile pornesc de la numai cateva mii de euro, anumite exemplare iti vor scoate din buzunare aproape la fel de multi bani precum ultimul model.

Despre ultimul Golf R32 produs de nemtii de la Volkswagen s-au scris si spus atat de multe in anii ce au succedat lansarea sa incat hot-hatch-ul german nu mai are nevoie in prezent de niciun fel de introducere ori prezentare.

VW Golf R32 de vanzare

VW Golf R32 de vanzare

Chiar si asa, inainte de a trece la subiectul principal al acestui material, tinem sa reamintim pe repede inainte detaliile ce au definitivat respectiva compacta de inalta performanta: motor cu sase cilindri in V si capacitate de 3.2 litri, cutie manuala sau cu dublu ambreiaj, plus un sistem de tractiune integrala 4Motion.

Adaugam in meniu si o putere maxima de 250 CP, iar cele putin peste sase secunde necesare realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h incep sa aiba o baza solida. La fel se poate spune, de asemenea, si despre viteza maxima limitata la 250 de kilometri pe ora.

In ceea ce priveste partea estetica a Volkswagen-ului Golf R32, ei bine... pe hot-hatch-ul german il reperai in trafic in special dupa spoilerele fata si spate agresiv stilizate - livrate la pachet alaturi de o pereche de praguri laterale proeminente, dar si un set de jante din aliaj de dimensiuni mai mult decat generoase.

VW Golf R32 de vanzare

VW Golf R32 de vanzare

VW Golf R32 de vanzare

Revenind la partea cu cat mai costa astazi un exemplar al respectivei compacte de inalta performanta, raspunsul pe care il cautai este 'depinde'. Nu de alta, dar cel din cazul de fata te va usura de 37.990 de euro, de exemplu.

Motivul? Este ca nou, el parcurgand doar 1.478 de kilometri de la momentul fabricarii sale (anul 2006) si pana in prezent. Apoi avem si numeroasele dotari interioare, precum volanul multifunctional cu design in trei spite, scaunele sport cu reglare electrica si functie de incalzire sau tapiteria din piele de culoare neagra.

Tot in cadrul acestui capitol putem include, fara niciun fel de problema, si caroseria in cinci usi, farurile cu xenon, cutia cu dublu ambreiaj DSG, climatizarea automata sau sistemul audio cu magazine pentru sase CD-uri.

VW Golf R32 de vanzare

VW Golf R32 de vanzare

VW Golf R32 de vanzare

VW Golf R32 de vanzare

VW Golf R32 de vanzare

VW Golf R32 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze VW Golf R32 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Ianuarie 2017