Ce-ai zice daca ti-am spune ca Skoda s-a pus pe imbracat in piele... noul Superb?

Ce-ai zice daca ti-am spune ca Skoda s-a pus pe imbracat in piele... noul Superb?
  • Skoda s-a pus pe imbracat in piele exteriorul noului Superb
  • Proiectul a fost realizat cu ajutorul unor studenti din Florenta
  • Interiorul nu a suferit nici un fel de modificari
Distribuie pe Facebook

Si nu, nici vorba ca acum sa facem referire la departamentul interior, acolo unde cea de-a treia reiteratie a limuzinei din Mlada Boleslav sta extrem de bine din acest punct de vedere.

Lansata pe piata in urma cu aproximativ 14 ani si ajunsa intre timp la generatia cu numarul trei, Skoda Superb reprezinta in continuare optiunea ideala pentru cei care cauta un automobil spatios.

O demonstreaza plusul de 80 de milimetri din dreptul ampatamentului adus de noul model, care se traduce inclusiv printr-o crestere a capacitatii de incarcare a portbagajului pana la o valoare totala de 625 de litri.

Aceeasi nava amiral a producatorului auto din Mlada Boleslav mai impresioneaza, de asemenea, si prin motorizarile variate, clientii avand acum de ales intre unitati pe benzina si motorina cu puteri cuprinse in intervalul 120 - 280 CP.

Nici pachetul tehnologic nu dezamageste, noul Superb fiind disponibila la vanzare alaturi de sisteme de ultima ora, precum Adaptive Cruise Control, Blind Spot Detect cu functie Rear Traffic Alert sau Front Assist cu functie City Emergency Brake.

Din punct de vedere estetic, cea de-a treia generatie a limuzinei din Mlada Boleslav se lauda cu un exterior bogat in detalii angulare si proeminente, o tema similara fiind aleasa si atunci cand a venit vorba de creionarea interiorului.

Ce-ai zice insa daca ti-am spune ca cele doua departamente isi impart si materialele? Afirmatia se limiteaza totusi la cazul de fata, unde Skoda a colaborat cu mai multi studenti din Florenta pentru un exemplar unic.

Rugati sa vina cu un tratament inspirat de zona in care studiaza, elevii si-au amintit numaidecat de casele de moda - precum Gucci sau Roberto Cavalli, din oras si au venit cu o propunere... mai altfel.

Intr-o alta ordine de idei, Superb-ul ajuns pe mana viitoriilor artisti italieni a fost imbracat in piele de calitate superioara si culoare maronie, careia i s-au alaturat numeroase cusaturi contrastante pentru o ambianta cat mai luxoasa.

Conform informatiilor disponibile la acest moment, interiorul a scapat complet neatins, doar exteriorul avand de suferit de pe urma creativitatii studentilor din Florenta. De asemenea, aceleasi surse sustin si ca Skoda nu va prezenta niciodata public acest inedit proiect.

Skoda Superb imbracata in piele

Skoda Superb imbracata in piele

Skoda Superb imbracata in piele

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 August 2015