Ce atata alb si gri? Si-a comandat bolidul de 450 CP intr-un... verde inchis

Ce atata alb si gri? Si-a comandat bolidul de 450 CP intr-un... verde inchis
  • Noul Audi RS5 a debutat oficial la Geneva
  • Automobilul german ofera un V6 de 450 CP
  • Sprintul 0-100 km/h se va realiza in 3.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Cum cele mai multe vor ajunge pe strazi in nuante de alb, gri si negru, un client al noului Audi RS5 Coupe si-a comandat propriul exemplar intr-un... verde inchis. Pentru a fi unic, nu de alta.

Disponibil la vanzare in schimbul unui pret minim de 80.900 euro, noul Audi RS5 este pus in miscare de un V6 bi-turbo de 2.9 litri, 450 cai putere si undeva in jurul a 600 Nm.

Livrarea valorilor maxime se face catre toate cele patru roti, prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte, astfel ca primii 100 km/h vin dupa numai 3.9 secunde, potrivit primelor detalii oficiale.

Acelasi automobil german de inalta performanta se mai poate lauda, de asemenea, si cu o viteza maxima limitata la 250 sau chiar 280 kilometri pe ora, cu pachetul optional dynamic.

In mod optional sunt oferite si un plafon realizat din fibra de carbon, o suspensie Dynamic Ride Control, dar si patru jante pe 20 inch cu patru discuri de franare carbon-ceramice.

Pe plan estetic, noul Audi RS5 propune spoilere fata si spate agresiv stilizate, aripi si praguri laterale proeminente, dar si evacuare dubla sau incaltari din aliaj cu design unic.

La interior, lista cu atractii principale cuprinde volan multifunctional in trei spite, scaune fata cu suport lateral marit, plus instrumente si ornamente de bord pentru o doza extra de sportivitate.

Acum, lasand in urma generalitatile modelului german si concentrandu-ne pe particularitatile acestui exemplar, el propune pentru inceput o caroserie finisata in Sonomagrün.

Peste mai multe accente de verde dam si in cabina, respectiva nuanta fiind folosita la nivelul cusaturilor contrastante ce creeaza inclusiv detalii de tip fagure in interiorul scaunelor.

Tinand astfel cont de elementele acestei configuratii - care pluseaza cu insertii piano black si de alcantara, sansele ca urmatorul Audi RS5 sa fie unic in lume sunt extrem de mari.

Audi RS5 in Sonoma Green

Audi RS5 in Sonoma Green

Audi RS5 in Sonoma Green

Audi RS5 in Sonoma Green

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Audi RS5 in Sonoma Green
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Mai 2017