Ce atatea culori monotone? El si-a comandat limuzina cu motor V12 intr-o nuanta de MOV

  • Nuanta exterioara se numeste Purple Silk
  • Este un M760Li
  • Motorul V12 dezvolta 610 cai putere
Distribuie pe Facebook

Deja celebra reprezentanta BMW din Abu Dhabi gazduieste de aceasta data inca un exemplar deosebit. Este vorba despre un Seria 7 cu motor V12 si o culoare exterioara care il face unic in lume.

Orientul Mijlociu este o piata extrem de importanta pentru oricare producator de automobile, asadar este usor de inteles de ce cel mai mare showroom independent BMW este in capitala Emiratelor Arabe Unite.

BMW M760Li in Purple Silk

Abu Dhabi Motors este intins pe 35.000 de metri patrati, iar cei care ii trec pragul pot admira peste 70 de modele ale producatorului din Munchen. Insa nu neaparat acest aspect i-a adus popularitatea, ci modul deosebit in care sunt configurate masinile.

BMW M760Li in Purple Silk

Cel mai nou exemplu este acest Seria 7 finisat in nuanta exterioara Purple Silk. Desigur, aceasta nu se regaseste in paleta de culori "standard" pe care BMW le-o pune clientilor la dispozitie, proprietarul acestui exemplar fiind nevoit sa apeleze la colectia BMW Individual.

BMW M760Li in Purple SilkBMW M760Li in Purple Silk

Daca exteriorul poate fi descris ca fiind extraordinar, habitaclul este oarecum obisnuit. Asta pentru ca a fost aleasa pielea neagra pentru partea superioara a bordului, iar scaunele, partea inferioara a bordului si fetele usilor sunt imbracate in piele bej. Ca o nota de eleganta, ornamentele sunt din lemn inchis la culoare.

BMW M760Li in Purple Silk

Masina din imagini este un M760Li, sau cu alte cuvinte cel mai puternic Seria 7 pe care il poti cumpara la momentul actual. Sub capota regasim un propulsor V12 twin-turbo de 6.6 litri care livreaza ambelor punti 610 cai putere si 800 Nm cuplu. In ciuda gabaritului, limuzina accelereaza pana la 100 de km/h in doar 3.9 secunde si are o viteza maxima limitata electronic la 250 de km/h.

BMW M760Li in Purple Silk

O asemenea bijuterie pe patru roti poate costa chiar si 200.000 de euro, dar vestea proasta este ca productia a fost oprita din cauza noilor standarde de emisii WLTP. De fapt, varful de gama al bavarezilor poate fi comandata in prezent numai alaturi de motorizari diesel si hibrid.

BMW M760Li in Purple Silk

BMW M760Li in Purple Silk

BMW M760Li in Purple Silk

BMW M760Li in Purple Silk

BMW M760Li in Purple Silk

BMW M760Li in Purple Silk

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze BMW M760Li in Purple Silk
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Ianuarie 2019