Cea mai ciudata masina din lume isi cauta o casa noua. POZE REALE

Cea mai ciudata masina din lume isi cauta o casa noua. POZE REALE
  • Cea mai ciudata masina din lume isi cauta o casa noua
  • Este vorba despre Kode 0, proiecutl lui Ken Okuyama
  • Sportiva cu motor V12 are la baza un Lamborghini Aventador
Distribuie pe Facebook

Kode 0, probabil cea mai ciudata masina din lumea moderna, isi cauta zilele acestea o casa noua. Pretul sportivei construite pe baza italianului Lamborghini Aventador ramane insa un mister.

Dupa numai un singur an si doar 2.200 de kilometri pe parcursi, unicul Kode 0 este pe cale sa isi schimbe proprietarul. Aceasta, bineinteles, daca exemplarul din cauza va si reusi sa isi gaseasca un nou cumparator.

Pretul de vanzare al automobilului desenat de Ken Okuyama - omul din spatele unor proiecte precun Enzo Ferrari sau errari P4/5 - ramane, din pacate, un mister. Vorbim insa cel mai probabil despre o suma din sapte cifre.

Kode 0 de vanzare

Ce primeste clientul la schimb? Un Lamborghini Aventador... dramatic restilizat la exterior, dar cu interiorul si specificatiile motorului V12 de 6.5 litri preluate preluate fara niciun fel de modificare de la supercarul italian.

Exista, ce este drept, si o diferenta tehnica majora intre Kode 0 si modelul donor. Cel mai recent proiect al japonezului Ken Okuyama a renuntat la celebrul sistem de tractiune integrala al sportivei din Sant'Agata Bologneste.

In schimb, livrarea valorilor maxime - de 700 CP si 690 Nm, se face in cazul de fata exclusiv catre puntea spate. Tot printr-o cutie automata cu sapte trepte de viteze, la fel ca in cazul originalului Lamborghini Aventador.

Asa cum precizam inclusiv la inceputul acestui material, unicul Kode 0 are numai un singur an vechime. Nici numarul kilometrilor parcursi pana la momentul de fata nu este intocmai mare, ci se ridica la doar 2.200.

Kode 0 de vanzare

Kode 0 de vanzare

Kode 0 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Kode 0 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Decembrie 2018