Cea mai ieftina berlina de la Audi a primit o versiune super-sport, cu 400 de cai sub capota. Primele imagini si detalii oficiale au fost publicate chiar acum

Cea mai ieftina berlina de la Audi a primit o versiune super-sport, cu 400 de cai sub capota. Primele imagini si detalii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Cea mai ieftina berlina de la Audi a primit o versiune super-sport, cu 400 de cai sub capota
  • Primele imagini si detalii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.8 secunde.

Anuntata in urma cu mai bine de doua saptamani - inca de la inceputul acestei luni, mult anticipata versiune de performanta RS a noului Audi A3 Sedan a renuntat in cursul diminetii zilei de astazi - cu numai cateva clipe in urma, la toate secretele sale de ordin tehnic si, de asemenea, estetic. Privita de la exterior la interior, super-berlina companiei cu sediul in Ingolstadt se remarca in special prin partea frontala agresiv stilizata - cu prize supradimensionate de aer, plus diferite elemente finisate in negru, insa nici aripile laterale proeminente, insertiile de la nivelul pragurilor sau spoilerul spate cu difuzor si evacuare dubla incorporate nu vor trece neobservate - ba dimpotriva, am putea spune.

Audi RS3

Audi RS3

Audi RS3

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu jantele uriase realizate din aliaj, eleronul subtil pentru portbagaj si plafon disponibil, pentru prima oara, in negru, in timp ce interiorul se bucura, printre altele, si de un volan multifunctional cu parte inferioara plata, de instrumente de bord digitale cu aspect revizuit, scaune cu suport lateral marit, tapiterie din piele, cusaturi contrastante, detalii sub forma de fagura, ornamente din fibra de carbon etc.

Sub capota, mult anticipata versiune de performanta RS a noului Audi A3 Sedan a primit un motor turbo cu cinci cilindri in linie si capacitatea de 2.5 litri - pe benzina, oferit alaturi de o transmisie automata cu sapte rapoarte, plus dublu ambreiaj, si un sistem inteligent de tractiune integrala. Cu 400 de cai si 500 de Newton-Metri dezlantuiti de apasarea - pana la podea, a pedalei de acceleratie, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.8 secunde, in timp ce viteza maxima va fi limitata electronic fie la 250, fie la 280 sau chiar 290 de kilometri pe ora in functie de echipamentele individuale si / sau pachetele optionale de dotari bifate de clienti la momentul plasarii comenzii.

Nota de plata porneste de la aproximativ 62.000 de euro, insa coboara la 60.000 de euro daca vine vorba despre modelul hatchback, comercializat sub denumirea de Sportback, prezentat la randul lui in data de 19 iulie a anului curent si, daca mai era necesara cumva o asemenea mentiune, caracterizat de aceleasi specificatii tehnice, de la puterea maxima de 400 de cai si pana la timpul de doar 3.8 secunde necesar rezolvarii ecuatiei 0 - 100 de kilometri pe ora.

Audi RS3

Audi RS3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Audi RS3
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Iulie 2021