Cea mai ieftina berlina de la Audi va primi curand o varianta super-sport. Noua masina de 400 CP a ajuns mai devreme pe internet

Cea mai ieftina berlina de la Audi va primi curand o varianta super-sport. Noua masina de 400 CP a ajuns mai devreme pe internet
  • Cea mai ieftina berlina de la Audi va primi curand o varianta super-sport
  • Noua masina de 400 CP a ajuns mai devreme pe internet
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu va decat 3.8 secunde.

Anuntata chiar la inceputul acestei luni, viitoarea versiune RS a celei mai ieftine berline de la Audi se apropie cu pasi mari de mult anticipata sa premiera mondiala. Programata sa debuteze oficial pe parcursul saptamanilor urmatoare, varianta de performanta RS3 Sedan va gazdui in compartimentul motor un propulsor turbo cu cinci cilintri in linie, de 2.5 litri.

Aceeasi masina, care si-a facut aparitia mai devreme - chiar in cursul zilei de astazi, pe internet, se va mai putea lauda si cu o putere totala de 400 de cai, insotita de un cuplu maxim de 500 de Newton-Metri.

Daca mai era nevoie - inca o data, de mentionat, viitoarea versiune RS a celei mai ieftine berline de la Audi va avea nevoie de doar 3.8 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Deloc surprinzator tinand cont de faptul ca lista cu dotari cu dotari standard va cuprinde inclusiv o cutie automata cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala.

De cealalta parte, pe plan vizual, primele imagini ale mult noului RS3 Sedan scot la iveala o parte frontala agresiv stilizata - cu prize supradimensionate de aer, plus o capota cu nervuri a motorului de 2.5.

Seria vestilor bune continua cu extensiile proeminente atasate atat aripilor, cat si pragurilor laterale, in timp ce partea din spate a caroseriei in patru portiere adopta un difuzor masiv, cu o evacuare dubla. Respectiva masina se mai poate lauda si cu jante uriase din aliaj, un eleron subtil pentru plafon, dar si numeroase elemente speciale la nivel de interior.

Audi RS3 Sedan - Primele poze

Audi RS3 Sedan - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Iulie 2021