Cea mai ieftina berlina de la Audi va primi curand o varianta super-sport. Noua masina de 450 CP a fost surprinsa deja in teste

Cea mai ieftina berlina de la Audi va primi curand o varianta super-sport. Noua masina de 450 CP a fost surprinsa deja in teste
  • Cea mai ieftina berlina de la Audi va primi curand o varianta super-sport
  • Noua masina cu 450 CP sub capota a fost surprinsa deja in teste, pe strazi
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala ar putea avea loc chiar inainte de sfarsitului anului curent, potrivit ultimelor zvonuri si speculatii.

O motorizare turbo de doi litri, cu 310 cai putere pe ambele punti, si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4.8 secunde. Sunt elementele care definesc cea mai puternica si mai rapida versiune a noii game Audi A3 Sedan, comercializata de compania producatoare sub denumirea de S3.

Situatia se va schimba insa in perioada imediat urmatoare de timp, daca ultimele zvonuri si speculatii ce anunta lansarea oficiala a viitorului RS3 Sedan chiar inainte de sfarsitul anului curent vor prinde viata, devenind realitate.

Audi RS3 Sedan - Poze spion

Fotografiata de curand in teste, partial camuflata, raspunsul companiei Audi la cea mai recenta generatie a compactei Mercedes-AMG CLA 45 va gazdui sub capota un benzinar turbo cu cinci cilindri in linie si capacitatea de 2.5 litri. Puterea maxima ramane la momentul de fata doar un mister.

Ultima serie de zvonuri si speculatii cu privire la urmatorul RS3 Sedan vorbeste insa despre 400 - 420 CP, in functie de sursa, pentru varianta de baza, plus o versiune de top, comercializata alaturi de indicativul Performance, cu 450 CP.

In ceea ce priveste reteta caracteristica departamentului estetic, respectivul Audi pregateste o parte frontala agresiv stilizata, cu prize supradimensionate de aer si o capota cu nervuri a motorului. Alte detalii includ praguri laterale proeminente si evacuare dubla pentru difuzorul posterior.

Lista cu ingrediente magice va continua la nivel de cabina, acolo unde viitorul RS3 Sedan isi va intampina clientii alaturi de instrumente de bord restilizate, un volan cu parte inferioara plata, scaune fata sport si ornamente specifice.

Audi RS3 Sedan - Poze spion

Audi RS3 Sedan - Poze spion

Audi RS3 Sedan - Poze spion

Sursa Foto: AutoWeek

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Audi RS3 Sedan - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 18 Septembrie 2020