Cea mai noua masina de la Lamborghini e diferita de tot ce ofera italienii acum, pe piata

Cea mai noua masina de la Lamborghini e diferita de tot ce ofera italienii acum, pe piata
  • Cea mai noua masina de la Lamborghini...
  • ... e diferita de tot ce ofera italienii acum, pe piata
Distribuie pe Facebook

Prima fotografie oficiala a mult anticipatului Huracan Sterrato scoate la iveala o sportiva capabila sa impresioneze in special prin performantele sale... pe teren accidentat.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de opt ani si trecuta relativ recent - in 2019, printr-un facelift major, celebra gama oferita de Lamborghini sub denumirea de Huracan si-a intampinat clientii cu dare de mana - de-a lungul carierei sale, intr-un numar impresionant de variante si configuratii. Printre optiunile puse de italieni la dispozitia cumparatorilor se va regasi - in viitorul apropiat, si o versiune vanduta sub indicativul Sterrato, alaturi de o reteta proiectata pentru a straluci... in off-road.

Anuntata in cursul zilei de marti, 26 iulie, respectiva sportiva va beneficia - la prima vedere, si de o parte frontala redesenata, insotita de lumini aditionale, si de insertii proeminente, de culoare neagra, la nivelul aripilor laterale, dar si de un nou spoiler spate, lista atractiilor principale continuand cu prize de aer redesenate, cu o garda la sol generoasa - cel putin pentru un supercar, cu jante acompaniate de anvelope cu inaltimea deloc neglijabila.

In cabina - departe de privirile insistente ale curiosilor, primul Huracan Sterrato din istoria italienilor de la Lamborghini ar trebui sa gazduiasca - inutil de adaugat, si un ecran central masiv, similar unei tablete. Propulsia neobisnuitei masini nu ramane - momentan, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, insa este de asteptat ca viitorii proprietari sa se bucure de serviciile unui benzinar aspirat cu zece cilindri in V si o capacitate de 5.2 litri, cuplat la o transmisie automata si tractiune integrala.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Iulie 2022