Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania e acest SUV cu alura de Coupe si motor V8 biturbo. GALERIE FOTO COMPLETA

  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania e acest SUV cu alura de Coupe si motor V8 biturbo
  • Cu pedala de acceleratie la podea, primii 100 de kilometri pe ora vin dupa doar 3.8 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, primii 100 de kilometri pe ora vin dupa doar 3.8 secunde, au dezvaluit anterior oficialii companiei producatoare.

Lansata cu surle si trambite inca de la sfarsitul verii anului trecut, cea mai recenta generatie a controversatului Mercedes GLE Coupe este oferita zilele acestea spre comercializare in nenumarate versiuni de motorizare. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara chiar si o varianta de inalta performanta AMG 63 S 4Matic+, al carei pret de vanzare porneste - pe piata auto din Romania - de la putin peste... ei bine, 163.000 de euro.

Formula disponibila in schimbul respectivei sume de bani debuteaza cu un motor V8 biturbo de patru litri si 612 cai putere, insotit de un sistem micro-hibrid cu 22 CP si 250 Nm, o cutie automata cu noua rapoarte si tractiune integrala inteligenta, cu vectorizare a cuplului.

Mercedes-AMG GLE 63 Coupe si GLE 63 S Coupe

Mercedes-AMG GLE 63 Coupe si GLE 63 S Coupe

Asa se face ca, in ciuda unei greutati de peste 2.400 de kilograme, impresionanta masina reuseste sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de doar 3.8 secunde si, totodata, pana la o viteza maxima de 280 de kilometri pe ora. In cazul in care consumul mediu de carburant reprezenta principala ta grija si / sau preocupare, atunci afla ca fisa cu specificatii tehnice indica o medie cuprinsa intre 12.2 si 12.5 litri la suta de kilometri.

In ceea ce priveste lista cu dotari standard, lista cu ingrediente magice cuprinde si spoilere fata / spate agresiv stilizate stilizate, jante din aliaj pe 22 de inch, evacuare cvadrupla si tapiterie fina, din piele Nappa, potrivit configuratorului regasit pe site-ul importatorului local.

De asemenea, persoanele care vor opta pentru serviciile noului Mercedes-AMG GLE 63 S 4Matic+ se vor mai bucura, fara a plati vreun ban in plus, inclusiv de faruri MULTIBEAM LED si suspensie pe aer. Fara costuri suplimentare mai sunt oferite insa si scaunele fata multifunctionale, bancheta spate incalzita, celebrul sistem de infotainment MBUX, instalatia audio de la Burmester, afisajul pe parbriz, camera de 360 de grade, iluminarea ambientala etc.

Mercedes-AMG GLE 63 Coupe si GLE 63 S Coupe

Mercedes-AMG GLE 63 Coupe si GLE 63 S Coupe

Mercedes-AMG GLE 63 Coupe si GLE 63 S Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Mercedes-AMG GLE 63 Coupe si GLE 63 S Coupe
mai multe