Cea mai scumpa masina din istorie este intr-adevar o MACHETA. VIDEO ca sa te convingi si singur

Cea mai scumpa masina din istorie este intr-adevar o MACHETA. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • La Voiture Noire este o macheta
  • Clipul video confirma zvonurile
  • Etrierele se invart odata cu roata
Distribuie pe Facebook

Primul clip video cu unicul Bugatti La Voiture Noire, adica cea mai scumpa masina din istorie, a fost publicat pe internet. In acesta se vede clar ca masina prezenta la Geneva nu a fost altceva decat o macheta.

Salonul Auto de la Geneva si-a inchis portile in urma cu doua zile, astfel ca acum expozantii strang standurile si trimit toate masinile prezente la unul dintre cele mai importante Saloane de peste an inapoi "acasa".

Este si cazul unicului Bugatti La Voiture Noire, care la 16.7 milioane de euro a devenit cea mai scumpa masina noua din istorie. Bazata pe hypercar-ul Chiron, masina, despre care s-ar spune ca a fost comandata de fostul presedinte al Grupului Volkswagen, imbina liniile moderne ale lui Chiron cu elemente de design caracteristice lui Type 57 Atlantic.

Numai ca, asa cum am mai spus, exemplarul prezent la Geneva nu a fost altceva decat o macheta iar acest clip video, proaspat publicat pe internet, confirma toate zvonurile aparute in ultima perioada.

In primul rand, La Voiture Noire ar trebui sa aiba sub capota propulsorul W16 de 8.0 litri al Chiron-ului, dar in cazul masinii din clip nu se aude nici musca, semn ca macheta este propulsata de o unitate electrica. Apoi avem jantele care par false, etrierele care se invart odata cu roata (!!), sau cele sase terminatii ale sistemului de evacuare care nu duc nicaieri.

Potrivit zvonurilor aparute in presa, inginerii ar mai avea mult de munca la acest exemplar unicat. In plus, omologarea pentru a putea circula pe drumurile publice este departe de a fi finalizata. Publicata The Verge chiar scria ca ar mai dura circa 2 ani si jumatate pentru ca La Voiture Noire sa fie gata de drum.

Distribuie pe Facebook
mai multe