Cel mai controversat FORD GT de ultima generatie se vinde iar. Asta ar fi a patra oara

Cel mai controversat FORD GT de ultima generatie se vinde iar. Asta ar fi a patra oara
  • Fosta masina a lui John Cena este iar de vanzare
  • Cena a fost dat in judecata de Ford
  • Acesta ar urma sa fie al cincilea proprietar
Distribuie pe Facebook

Acest Ford GT urmeaza sa fie vandut la licitatia organizata de casa Mecum Auctions. Masina a fost cumparata initial de celebrul wrestler John Cena si pana acum a avut patru proprietari.

Ford a lansat noul GT in urma cu trei ani la Salonul Auto de la Detroit iar primele exemplare au intrat pe linia de asamblare la inceputul lui 2016. Initial se vorbea despre o productie limitata la 500 de exemplare insa dupa mai multe insistente si scandaluri, Ford a decis sa o suplimenteze.

Ford GT

Pentru a pastra totusi exclusivitatea acestui model, americanii au pus mai multe conditii si le-au interzis prin contract clientilor sa vanda masina in primii doi ani de la achizitionare.

Ford GT

Printre norocosii care au pus mana pe un Ford GT de ultima generatie s-a aflat si John Cena, celebrul luptator de wrestling, care insa nu a tinut cont de contractul incheiat cu brand-ul din Detroit si a vandut masina la scurt timp dupa ce a cumparat-o. A urmat un intreg scandal in urma caruia Cena a fost dat in judecata de Ford.

Ford GT

Noul proprietar a vandut-o la randul sau anul trecut in luna august cu 1.54 milioane de dolari, aproape de trei ori mai mult decat pretul initial. Ford-ul GT a ajuns iar de vanzare dupa nici o luna si si-a gasit o noua casa la finalul lui 2018 in urma unei licitatii organizate de casa Mecum Auctions.

Ford GT

Imediat dupa, Ford si Mecum au incheiat o intelegere care nu ii da voie casei de licitatii sa mai vanda un GT daca nu au trecut doi ani de cand a parasit portile fabricii. Dar ghici ce? Mecum organizeaza o noua licitatie in luna mai iar printre masinile scoase la vanzare se afla si un Ford GT. Si nu orice GT, ci exact masina care i-a apartinut lui John Cena si care a devenit fara sa vrea cel mai controversat GT de ultima generatie.

Ford GT

Ford GT

Ford GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Ford GT
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Februarie 2019