Cel mai ieftin Ferrari 458 Speciale din lume se vinde pentru doar 63.000 de euro

Cel mai ieftin Ferrari 458 Speciale din lume se vinde pentru doar 63.000 de euro
  • Un Ferrari 458 Speciale e de vanzare in Africa de Sud pentru numai 63.000 de euro
  • Supercarul italian a suferit insa avarii serioase in urma unui accident recent
  • Licitatia se va incheia chiar in zilele urmatoare, la data de 10 decembrie
Distribuie pe Facebook

Partea proasta e ca... exemplarul din cazul de fata are nevoie de reparatii serioase pentru a straluci la fel de tare ca in prima zi.

63.000 de euro. Aceasta este suma de care ai nevoie in Germania pentru a cumpara un Porsche Boxster S. Sportiva germana cu plafon retractabil are insa concurenta serioasa.

O suma similara de bani se dovedeste arhisuficienta inclusiv pentru achizitionarea unui BMW M2 Coupe sau Mercedes CLS 220 d, ambele configurate dupa bunul tau plac.

Situatia sta insa diferit in Africa de Sud, acolo unde 63.000 de euro iti aduc un Ferrari 458 Speciale. Stii si tu, acel supercar italian cu motor V8 de 4.5 litri si 605 de cai putere...

Ferrari 458 Speciale de vanzareFerrari 458 Speciale de vanzare

Principala diferenta este ca, in cazul de fata, discutam de un automobil rulat. Un automobil rulat si avariat destul de serios, dupa cum putem observa si in aceste imagini.

Nu avem nici cea mai mica idee la cat se ridica costurile reparatiei, insa este cat se poate de clar ca vorbim despre o nota de plata a carei valoare se anunta a fi formata din cinci cifre.

Motivul? Partea frontala este aproape inexistenta, parbrizul crapat bine, iar airbag-urile - bineinteles - sarite. In plus, nici motorul nu mai porneste, conform vanzatorului.

In cazul in care iei in calcul readucerea la viata a acestui Ferrari 458 Speciale atunci afla ca licitatia prin care se vinde supercarul italian se incheie chiar in urmatoarele zile, pe 10 decembrie.

Dupa cum precizam si anterior, pretul porneste de la echivalentul a 63.000 de euro, iar o oferta pentru automobilul rulat si avariat destul de serios a fost deja facuta.

Ferrari 458 Speciale de vanzare

Ferrari 458 Speciale de vanzare

Ferrari 458 Speciale de vanzare

Ferrari 458 Speciale de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Ferrari 458 Speciale de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Decembrie 2015