Cel mai nou competitor pentru BMW M3 si Mercedes C63 AMG ascunde sub capota un motor de Porsche. FOTO

Cel mai nou competitor pentru BMW M3 si Mercedes C63 AMG ascunde sub capota un motor de Porsche. FOTO
  • Audi a lansat la Frankfurt cea mai noua generatie a lui RS4 Avant
  • Break-ul german ascunde sub capota un motor V6 de 2.9 litri si 450 CP
  • Concurentul lui BMW M3 si Mercedes C63 va avea un pret de 79.800 euro
Distribuie pe Facebook

Unitatea cu sase cilindri in V si doua turbine de inalta performanta ii confera respectivului automobilul o putere maxima de 450 CP - suficient pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in numai 4.1 secunde.

Prima versiune cu tractiune spate din istoria sportivului R8 nu este singura surpriza pregatita de Audi pentru editia din acest an a Salonului Auto International de la Frankfurt.

Tot cu ocazia evenimentului organizat in perioada 14 - 24 septembrie, compania germana va mai dezvalui in fata publicului larg si urmatoarea generatie a modelului RS4 Avant.

Audi RS4 Avant

Audi RS4 Avant

Sub capota noului break de inalta performanta din Ingolstadt se ascunde un benzinar cu sase cilindri in V si doua tubine, care dezvolta o putere maxima de aporoximativ 450 CP.

Ca si in cazul lui RS5, unitatea de 2.9 litri lucreaza alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala, astfel ca primii 100 km/h vin dupa 4.1 secunde.

Viteza maxima este si de-aceasta data limitata electronic la 250 km/h, insa clientii care opteaza pentru pachetul RS Dynamic vor putea impinge acul vitezometrului pana la 280 km/h.

Pe plan estetic, cea mai noua generatie a modelului Audi RS4 Avant propune spoilere agresive, aripi proeminente si jante unice, al caror diametru poate atinge chiar si 20 inch.

Audi RS4 Avant

Audi RS4 Avant

Audi RS4 Avant

La randul lui, interiorul break-ului german de inalta performanta dispune de mai multe elemente sinonime cu sportivitatea absoluta, printre care si un volan cu parte inferioara plata.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici tehnologiile de ultima ora, precum farurile cu matrice de LED-uri, instrumentele de bord digitale sau compatibilitatea cu Apple Car Play si Android Auto.

Startul comenzilor se va da in toamna acestui an, clientii care vor renunta la BMW M3 si Mercedes C63 AMG pentru automobilul din Ingolstadt avand de platit cel putin 79.800 euro.

Audi RS4 Avant

Audi RS4 Avant

Audi RS4 Avant

Audi RS4 Avant

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Audi RS4 Avant
mai multe