Cel mai nou competitor pentru BMW M4 ascunde sub capota un motor de Porsche. PREZENTARE VIDEO

Cel mai nou competitor pentru BMW M4 ascunde sub capota un motor de Porsche. PREZENTARE VIDEO
  • Audi prezinta oficial noul RS5 Coupe
  • Sportiva germana ofera un V6 de 450 CP
  • Primii 100 km/h vin dupa 3.9 secunde
Distribuie pe Facebook

O putere maxima de 450 CP si un sprint de la 0 la 100 km/h in doar 3.9 secunde se numara printre atractiile principale prezente in cazul de fata.

La inceputul saptamanii trecute, Audi a prezentat in fata intregii planete o noua generatie a modelului de inalta performanta RS5 Coupe.

Echipata cu un V6 bi-turbo de 2.9 litri, regasita inclusiv sub capota lui Porsche Panamera 4S, respectiva varianta ofera o putere maxima de 450 CP.

Cuplul motor se invarte, in schimb, in jurul valorii de 600 Nm, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza intr-un timp de 3.9 secunde.

Viteza de top este limitata la 250 de kilometri pe ora in cazul echiparii standard ori 280 km/h multumita unui pachet optional pe nume dynamic.

Tot contracost sunt oferite si plafonul din carbon, suspensia Dynamic Ride Control, franele carbon-ceramice sau diferentialul pentru puntea spate.

Din punct de vedere estetic, noul Audi RS5 Coupe impresioneaza in special prin detaliile agresiv stilizate din dotarea spoilerelor si a pragurilor.

Grila supradimensionata a radiatorului, capota bombata a motorului sau eleronul subtil caracteristic portbagajului completeaza meniul exterior.

Alaturi, bineinteles, de un set de jante din aliaj cu design unic si diametru de 19 sau 20 inch, in functie de preferintele si... banii clientilor.

Nota finala de plata influenteaza, de asemenea, si prezenta scaunelor sport decorate cu piele Nappa, plus cusaturi sub forma de carouri.

Situatia se repeta in cazul farurilor cu matrice de LED-uri (Matrix LED), dar si a internetului de mare viteza prin intermediul unei conexiuni LTE.

In ceea ce priveste pretul de pornire si disponibilitatea sa, modelul german ajunge in showroom-uri incepand cu iunie, de la 80.900 euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Martie 2017