Cel mai puternic BMW din toate timpurile a ajuns mai devreme pe internet. Filmul pe care bavarezii il vor sters de urgenta!

Cel mai puternic BMW din toate timpurile a ajuns mai devreme pe internet. Filmul pe care bavarezii il vor sters de urgenta!
  • Cel mai puternic BMW din toate timpurile a ajuns mai devreme pe internet
  • Noul model va oferi la randul lui un motor V8
  • Debutul oficial ar urma sa aiba loc chiar anul acesta, conform zvonurilor
Distribuie pe Facebook

Noul model, despre care se spune ca va oferi la randul lui un motor V8, ar urma sa debuteze oficial chiar anul acesta.

La doar o singura zi dupa ce a devenit subiectul preferat al internetului, mult anticipatul BMW M5 CS a fost surprins complet necamuflat, cel mai probabil in cadrul uneia dintre fabricile companiei cu sediul in Munchen. Filmat inclusiv cu motorul V8 la vedere, noul model adopta o finisare mata la nivelul caroseriei, plus diferite componente din fibra de carbon.

Meniul specific departamentului exterior continua cu nelipsitele jante din aliaj de dimensiuni generoase, carora li se alatura un difuzor proeminent de aer, dar si o combinatie interioara de piele, plus alcantara.

Principalul punct de atractie al mult anticipatului BMW M5 CS il reprezinta insa motorul V8 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de 4.4 litri, oferit in cazul de fata intr-o configuratie cu 650 de cai putere pe ambele punti. Drept urmare, noul model al companiei cu sediul in Munchen ar trebui sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 3.2 secunde.

Conform celor mai recente zvonuri si speculatii, debutul oficial va avea loc inainte de sfarsitul acestui an, atat nota de plata, cat si numarul total de exemplare comercializate ramanand momentan un mister.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Iunie 2020