Cel mai puternic BMW din toate timpurile a debutat oficial. Cat costa in Romania noul model

Cel mai puternic BMW din toate timpurile a debutat oficial. Cat costa in Romania noul model
  • Cel mai puternic BMW din toate timpurile a debutat oficial
  • Cat costa in Romania noul model
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv tapiterie din piele si alcantara. Plus jante aurii cu diametrul de 20 de inch.

Prezentat publicului larg chiar la inceputul acestui an, noul BMW M5 CS a fost lansat de curand, zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi care pornesc de la 178.560 de euro, potrivit informatiilor de pe site-ul importatorului local.

Acompaniata de un motor cu opt cilindri in V si doua turbine, de 4.4 litri, respectiva versiune vine cu 635 CP si 750 Nm pe ambele punti.

BMW M5 CS

BMW M5 CS

BMW M5 CS

Cel mai puternic BMW din toate timpurile, noul M5 CS se mai poate lauda - printre altele, si cu o transmisie automata in opt rapoarte. Seria vestilor bune continua cu minusul de aproximativ 70 de kilograme comparativ cu un M5 Competition.

Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza mai mult de trei secunde.

In plan tehnic, noul BMW M5 CS se remarca numaidecat prin spoilerele fata, plus spate agresiv stilizate, insa nici nenumaratele elemente exterioare si interioare din fibra de carbon nu vor trece neobservate. Elemente oferite in standard, evident.

Totodata, in aceeasi suma de 178.560 de euro mai este inclus si setul de jante aurii cu diametrul de 20 de inch, daca mai trebuia precizat.

Reteta standard a celui mai puternic BMW din toate timpurile mai cuprinde si frane ceramice, suspensie adaptiva, faruri cu tehnologie Laserlight. Meniul specific noului M5 CS continua cu tapiterie din piele si alcantara, scaune spate individuale etc.

BMW M5 CS

BMW M5 CS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (159) Poze BMW M5 CS
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 August 2021