Cel mai puternic BMW din toate timpurile, fotografiat pentru prima oara in Romania!

Cel mai puternic BMW din toate timpurile, fotografiat pentru prima oara in Romania!
  • Cel mai puternic BMW din toate timpurile...
  • ... fotografiat pentru prima oara in Romania!
Distribuie pe Facebook

Acompaniat de un propulsor cu opt cilindri in V si doua turbine, primul M5 CS din istoria companiei BMW ofera un total de 635 de cai. De unde si o acceleratie de la 0 la 100 km/h intr-un timp de doar 3.0 secunde.

Dezvelit publicului larg in urma cu aproximativ sase ani si trecut de curand - in primavara lui 2020, printr-un facelift major, actualul Seria 5 se vinde, zilele acestea, intr-un numar considerabil de savori si configuratii. Printre optiunile puse de BMW la dispozitia clientilor sai se regaseste - in premiera absoluta, si o versiune pe nume M5 CS, care se intampla sa fie si cel mai puternic model din istoria companiei.

Insotit de un V8 cu doua turbine si o capacitate de 4.395 de centimetri cubi - dupa cum precizam, de altfel, si anterior, impresionantul autoturism vine cu 635 de cai pe ambele punti. Prin urmare, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un interval de numai 3.0 secunde, dupa cate se mentioneaza in fisa cu specificatii de ordin tehnic, lista atractiilor principale continuand cu un 0 - 200 km/h in 10.3 secunde si o viteza maxima de 305 kilometri pe ora - potrivit primelor informatii si detalii prezentate presei din lumea intreaga.

Oferit in schimbul unei sume care se invarte, mai mult sau mai putin surprinzator, in jurul pragului de 180.000 de euro, acelasi BMW M5 CS se mai poate lauda si cu o capota pentru motor, cu prelungirea proeminenta de la nivelul spoilerului fata, cu capacele oglinzilor laterale, dar si cu difuzorul posterior atent sculptat ori eleronul pentru portbagaj din fibra de carbon. Din peisaj nu lipsesc insa nici jantele forjate.

La interior, de cealalta parte a portierelor, respectivul vehicul promite sa surprinda in special prin bancheta spate cu doua locuri individuale in echipare. Spectaculosul meniu continua cu o tapiterie realizata din piele Merino, acompaniata de insertii de Alcantara si cusaturi contrastante, de culoare rosie, cu scaune fata si alte elemente din fibra de carbon, viitorii cumparatori urmand a se bucura si de instrumente de bord digitale, pe lista echipamentelor standard regasindu-se si display-ul central cu o diagonala de 12.3 inch, si discurile de franare carbon-ceramice s.a.m.d.

BMW M5 CS in Romania

BMW M5 CS in Romania

Sursa Foto: Autogespot

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 1 August 2022