GALERIE FOTO: Intra AICI si descopera noul BMW Seria 5 G30 in peste 200 de imagini oficiale

GALERIE FOTO: Intra AICI si descopera noul BMW Seria 5 G30 in peste 200 de imagini oficiale
  • BMW a publicat primele imagini ale noului Seria 5
  • Automobilul bavarez prezinta un design familiar
  • Clientii vor avea la dispozitie numeroase motorizari
Distribuie pe Facebook

Asa cum a promis, BMW a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale noului Seria 5 G30.

Proiectat pentru a concura impotriva unor modele precum Audi A6, Mercedes E-Class sau Volvo S90, mult anticipatul automobil bavarez de clasa mare iese in evidenta printr-un exterior familiar, inspirat intr-o buna masura de liniile si formele ultimei generatii a limuzinei Seria 7.

Aceeasi nava amiral a producatorului din Munchen isi face simtita prezenta inclusiv la nivel de interior, aspect care ne intampina printr-o combinatie de design modern si tehnologii de ultima ora - vezi instrumentele digitale de bord ori sistemul de infotainment ce poate fi controlat chiar si prin intermediul gesturilor.

Noul BMW Seria 5 - Galerie Foto

Noul BMW Seria 5 - Galerie FotoNoul BMW Seria 5 - Galerie Foto

Din punct de vedere tehnic, noul BMW Seria 5 anunta pentru inceput o constructie din aluminiu, otel si magneziu, ce salveaza pana la 100 de kilograme comparativ cu generatia F10. In ciuda zvonurilor anterioare, fibra de carbon lipseste din componenta platformei.

Numai vesti bune avem si la nivelul gamei de motorizari, automobilul bavarez de clasa mare bucurandu-se acum inclusiv de o versiune M550i xDrive - care, multumita unui V8 de 4.4 litri ce dezvolta 462 de cai putere, are nevoie de 4.0 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Cei care pun in schimb accentul pe eficienta pot opta pentru varianta 520d EfficientDynamics Edition, al carei turbodiesel de doi litri 190 de cai putere insotit de cutia Steptronic in opt trepte de viteze parcurge distanta de 100 km cu doar 3.9 litri de motorina.

Noul BMW Seria 5 - Galerie Foto

Noul BMW Seria 5 - Galerie FotoNoul BMW Seria 5 - Galerie FotoNoul BMW Seria 5 - Galerie Foto

Tot la capitolul sisteme de propulsie avem de precizat si urmatoarele: un 530i in patru cilindri, de doi litri si 252 de cai putere; un 540i in sase cilindri, de trei litri si 340 de cai putere; un 530d in sase cilindri, de trei litri si 265 de cai putere; un 530e in patru cilindri, plus motor electric si 252 cai putere.

Vanzarile noului BMW Seria 5 vor lua startul la inceputul anului viitor, iar in functie de optiunea bifata... valorile maxime vor ajunge fie catre puntea spate, fie catre toate cele patru roti. Prin intermediul unei transmisii manuale ori cutii automate Steptronic.

Noul BMW Seria 5 - Galerie Foto

Noul BMW Seria 5 - Galerie Foto

Noul BMW Seria 5 - Galerie FotoNoul BMW Seria 5 - Galerie Foto

Noul BMW Seria 5 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (210) Poze Noul BMW Seria 5 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Octombrie 2016