Cel mai puternic BMW M3 din toate timpurile a debutat oficial. Cat costa in Romania

Cel mai puternic BMW M3 din toate timpurile a debutat oficial. Cat costa in Romania
  • Cel mai puternic BMW M3 din toate timpurile a debutat oficial
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu Laser. Plus instalatie audio de la Harman Kardon.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de sapte saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii ianuarie, cel mai puternic BMW M3 din toate timpurile are, incepand de miercuri, si un pret de vanzare. 148.274 de euro este - mai precis, suma minima pe care cumparatorii noului M3 CS o vor avea de achitat pe piata din Romania, respectivul autoturism de inalta performanta bucurandu-se de prezenta si serviciile unui motor cu sase cilindri in linie si o capacitate de trei litri.

BMW M3 CS

BMW M3 CS

Acompaniata de doua turbine si o transmisie automata cu opt rapoarte, unitatea in cauza livreaza ambelor punti pana la 550 de cai si 650 de Newton-Metri - indeajuns pentru un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 3.4 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, impresionantul automobil in patru portiere promite si un 0 - 200 de kilometri pe ora in numai 11.1 secunde, aceeasi fisa cu specificatii tehnice gazduind si o viteza maxima de 302 kilometri pe ora.

Meniul caracteristic extremului M3 CS se incheie cu o echipare standard extrem de generoasa - compusa si din faruri cu Laser, jante cu diametrul de 19 inch pentru rotile fata si 20 de inch pentru cele spate, lumini ambientale, display curbat, sistem audio de la Harman Kardon, tapiterie din piele Merino. Din peisaj nu lipsesc, deloc surprinzator, nici componentele din fibra de carbon - exoticul material fiind folosit si la nivelul capotei, al plafonului, consolei centrale, dar si scaunelor incalzite.

BMW M3 CS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (135) Poze BMW M3 CS
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Martie 2023