Cel mai puternic Corvette din toate timpurile a debutat oficial. FOTO

Cel mai puternic Corvette din toate timpurile a debutat oficial. FOTO
  • Chevrolet dezvaluie noul Corvette ZR1
  • Automobilul american ofera 755 CP
  • Viteza maxima depaseste 337 km/h
Distribuie pe Facebook

Noul automobil de origine americana gazduieste in compartimentul motor o unitate supraalimentata cu opt cilindri in V si capacitatea de 6.2 litri, care produce nici mai mult, nici mai putin de 755 de cai putere.

La mai bine de trei zile de la aparitia primelor materiale oficiale in presa de specialitate de peste Ocean, Chevrolet a pus capat asteptarii si a publicat toate informatiile cu privire la noua versiune de top a gamei Corvette C7, modelul ZR1.

Dupa cum precizam si la momentul respectivul, automobilul de origine americana gazduieste in compartimentul motor o unitate supraalimentata cu opt cilindri in V si capacitatea de 6.2 litri, care produce nici mai mult, nici mai putin de 755 CP.

Chevrolet Corvette ZR1

Chevrolet Corvette ZR1

Cuplul maxim este de 969 Nm, iar pentru livrarea valorilor maxime catre puntea spate clientii pot apela fie la o cutie manuala cu sapte rapoarte, fie la o transmisie automata in opt trepte, ultima oferita in premiera absoluta pentru modelul ZR1.

In ceea ce priveste performantele, oficialii Chevrolet au sarit peste timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h si au precizat direct ca cel mai puternic Corvette din toate timpurile atinge are o viteza de top care depaseste 337 km/h.

Noul automobil de origine americana promite sa faca o figura frumoasa si pe circuit, pachetul optional ZTK Performance condimentand meniul cu Michelin PS Cup 2 si elemente aerodinamice care genereaza o forta de apasare de 430 kg.

Special pentru iubitorii de lux si confort, ultima generatie a legendarului ZR1 a introdus pe lista cu dotari disponibile contracost si o tapiterie din piele Nappa, scaune cu incalzire / ventilatie sau un sistem audio de inalta fidelitate marca Bose.

Potrivit comunicatului de presa publicat in dimineata zilei de astazi, cel mai puternic Chevrolet Corvette din toate timpurile ajunge in showroom-uri abia in primavara anului viitor, iar preturile vor fi anuntate in apropierea lansarii.

Chevrolet Corvette ZR1

Chevrolet Corvette ZR1

Chevrolet Corvette ZR1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Chevrolet Corvette ZR1
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Noiembrie 2017