Cel mai puternic Mercedes din toate timpurile, dezvelit oficial. Cum arata super-bolidul cu 720 CP sub capota

Cel mai puternic Mercedes din toate timpurile, dezvelit oficial. Cum arata super-bolidul cu 720 CP sub capota
  • Cel mai puternic Mercedes din toate timpurile, dezvelit oficial
  • Cum arata super-bolidul cu opt cilindri si 720 CP sub capota
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.3 secunde.

La mai putin de 24 de ore dupa ce mai multe fotografii neoficiale au ajuns pe internet, cel mai puternic Mercedes din toate timpurile a fost anuntat oficial. Noul AMG GT Black Series, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, se remarca numaidecat prin pachetul aerodinamic extrem, inspirat de versiunea de curse GT3.

Spoilerul fata cu o prelungire proeminenta si flaps-uri laterale incluse, difuzorul posterior supradimensionat si eleronul urias se numara printre principalele atractii ale caroseriei in doua portiere, insa nu vor trece neobservate nici capota complet restilizata a motorului sau jantele din aliaj cu design unic.

Pentru moment, meniul specific departamentului interiorul ramane doar un mister dar, nu-i asa?!, nu ar fi deloc surprinzator ca anumite dotari si echipamente de lux sa dispara din peisaj pentru reducerea greutatii. Tot in acest mod s-ar justifica, de altfel, si aparitia ornamentelor realizate din fibra de carbon, combinate cu accente de Alcantara.

Un alt mare mister il reprezinta pachetul tehnic, cu mentiunea ca ultimele zvonuri si speculatii vorbesc despre un motor V8 bi-turbo de patru litri si 720 de cai putere, ce i-ar permite mult anticipatului Mercedes AMG GT Black Series sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.3 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe