Cel mai rapid SUV din lume. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

  • Cel mai rapid SUV din lume: compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Cu pedala de acceleratie la podea, noul model sprinteaza pana la o viteza maxima de 306 kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, noul model sprinteaza pana la o viteza maxima de 306 kilometri pe ora.

Dezvelit oficial la inceputul anului 2019, cel mai rapid SUV din lume a primit deja un facelift subtil. Pus in continuare in miscare de un motor W12 twin-turbo, de 6.0 litri si aproximativ 635 de cai putere, noul Bentley Bentayga Speed le promite inclusiv de aceasta data potentialilor clienti o viteza maxima de 306 kilometri pe ora.

Bentley Bentayga Speed Facelift

Bentley Bentayga Speed Facelift

Meniul tehnic disponibil in cazul de fata mai cuprinde, totodata, si o cutie automata cu opt rapoarte, plus un sistem inteligent de tractiune integrala, drept pentru care acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.9 secunde, potrivit primelor informatii date publicului larg.

Comparativ cu versiunea de baza, anuntata chiar pe parcursul lunii anterioare, noul Bentley Bentayga Speed Facelift vine cu spoilere fata si spate restilizate pentru o doza extra de agresivitate, eleronul proeminent si evacuarea dubla, completand meniul exterior. Alaturi de jantele din aliaj cu design unic, pe 22 de inch fiecare.

La interior, in schimb, cel mai rapid SUV din lume impresioneaza prin tehnologia oferita, nenumaratelor insertii de piele fina si alte materiale de calitate superioara alaturandu-li-se un sistem de infotainment de ultima generatie, cu display tactil de 10.9 inch, plus instrumente de bord digitale.

Bentley Bentayga Speed Facelift

Bentley Bentayga Speed Facelift

Bentley Bentayga Speed Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Bentley Bentayga Speed Facelift
mai multe