Cel mai scump cadou pentru sotie: un LaFerrari FXX K de $2,7 milioane

Cel mai scump cadou pentru sotie: un LaFerrari FXX K de $2,7 milioane
  • Ferrari FXX K are 1036 cp
  • In colectia proprietarului se mai gasesc modele Ferrari FXX
  • Benjamin Sloss este Director in compania Google
Distribuie pe Facebook

Pe ce cheltui banii atunci cand ai orice si iti permiti absolut orice aroganta? Cum pe ce? Pe cadouri pentru sotie! Dar nu orice cadouri, asa cum le-am cumpara noi femeilor, fie o floare, fie o cina romantica sau o bijuterie Pandora. Ci o masina de 2,7 milioane de dolari.

Daca nici compania Google nu mai produce bani, atunci cine o face? Este si cazul unui director executiv numit Benjamin Sloss, care este mai colectionar de automobile Ferrari. Daca acum 3 ani el i-a facut cadou sotiei, Christine, un Ferrari 599XX Evolution, pe care a dat numai 1,8 milioane de dolari, iata ca acum americanul a dus totul la extrem si a cumparat cea mai performanta masina produsa vreodata de compania italiana.

Ferrari FXX KCuplul alaturi de Ferrari 599XX Evolution

Cuplul de indragostiti s-a dus in Italia, pe pista de teste de la Fiorano, unde au facut mai multe tururi la bordul masinii "vechi", acel 599XX Evolution. Ulterior, supriza i-a fost dezvaluita si cadoul, un LaFerrari FXX K de 2,7 milioane de dolari, de culoare galbena, a fost descoperit in fata cuplului. Insa sotia magnatului nu a stat degeaba ci s-a urcat imediat la volanul acestui monstru de peste 1000 cp si a reusit un timp de 1:20 pe o tura de circuit, ceea ce se apropie de recordul acestui model pe circuitul Fiorano. Cu alte cuvinte, e clar ca masina nu va sta intr-o colectie ca sa adune praf, ci va fi alergata pe circuit cu orice ocazie.

Nu e deloc rau sa ai bani cu duiumul si sa-ti permiti astfel de cadouri extravagante. Insa achizitia unui Ferrari rar este mereu o investitie buna care nu se devalorizeaza in timp. Daca acum masina costa aproape 3 milioane de dolari, cu siguranta, peste ani buni, o sa valoreze dublu sau mai mult, pentru ca Ferrari nu va produce acest FXX K decat intr-un numar foarte redus.

Ferrari FXX KFerrari FXX K

Distribuie pe Facebook
mai multe