Celebritatile si colectiile lor de masini

Celebritatile si colectiile lor de masini
  • Starurile internationale sunt mereu surprinse la volanul unor modele de milioane
  • Supercarurile Lamborghini, Ferrari si chiar Mercedes se numara printre favoritele celebritatile
  • SUV-urile sau sedanurile sport ocupa si ele un loc special in colectiile vedetelor
Distribuie pe Facebook

Este un lucru stiut ca atunci cand ai o avere impresionanta dezvolti pasiuni pentru lucruri foarte scumpe. Printre aceste lucruri se numara si masinile, iar vedetele tind sa colectioneze automobile pe care un om obisnuit nu si le permite.

Iata o lista cu zece vedete si cu masinile pe care le au in garaj.
1. Missy Elliot
Cantareata de muzica hip-hop are o pasiune pentru masinile de viteza si are in colectie un Lamborghini Diablo mov pentru ca atunci cand o femeie iubeste iese o combinatie cel putin inedita.
Presa din Statele Unite a scris de mai multe ori ca mama cantaretei i-a cerut acesteia sa se opreasca din colectionat, iar acesta este un semn clar ca Missy Elliot este pe drumul cel bun in a deveni un colectionar veritabil.
2. Manny Paquaio
Un boxeur are voie sa aiba placeri scumpe, asta pentru ca nu este tocmai placut ca o perioada buna din viata sa incasezi pumni in figura. Iar Manny Paquaio a reusit sa isi gaseasca un refugiu in colectia sa de masini.
Are o inclinatie catre SUV-uri, iar in colectia sa se numara modele precum Porsche Cayenne Turbo, Lincoln Navigator sau Mitsubishi Pajero V6. Nu lipsesc insa nici masinile sport, ca Ferrari 458 Italia sau Mercedes SLK.
3. Michael Jordan
Cel mai mare jucator de baschet al tuturor timpurilor colectioneaza masini cum a colectionat inele de campion in NBA. Este atras de modelele exotice, de viteza.
In colectia sa exista sau au existat precum masini precum Cadillac XLR-V ori Mercedes SLR McLaren 722 Edition.
4. Kanye West
Rapperul american nu ezita niciodata sa iasa in evidenta cu declaratii controversate sau cu atacuri la persoana, dar nu ezita nici sa isi etaleze masinile ca pe bling-bling-urile de la gat.
Kanye are o pasiune pentru masinile europene de viteza si se poate mandri ca are in colectie automobile precum Mercedes-Benz SLR McLaren sau Aston Martin DB9.
5. 50 Cent
In 2007 a fost prins ca a mintit ca detine o colectie de Ferrari-uri in cadrul emisiunii MTV Cribs, dar chiar si asa 50 Cent nu sta foarte prost cand vorbim despre masinile pe care le are in momentul de fata.
In garajul sau stau modele precum Pontiac G8 Special Edition, Ferrari F430 sau Lamborghini Murcielago, masini la cere orice pasionat de viteza viseaza.
6. Floyd Mayweather
Campionul mondial nu este genul care sa conduca, ci prefera sa aiba sofer. Tocmai din acest motiv, Mayweather se lauda mai mult cu limuzine sau SUV-uri.
In garajul sau gasim doua exemplare Rolls Royce Phantom identice, unul dintre ele fiind cadou din partea prietenului sau 50 Cent, dar si un Maybach 62.
7. Lil Wayne
Bineinteles ca cineva trebuia sa aiba un Bugatti Veyron, iar acesta este nimeni altul decat Lil Wayne, celebrul rapper american. Pe langa cea mai rapida masina din lume, cantaretul se mai mandreste cu un Rolls Royce Phantom si un Bentley Arnage.
8. Shaquille O'Neal
Fostul baschetbalist american este un tip foarte amuzant. Altfel nu ne putem explica ce cauta un SmartForTwo in garajul unui barbat de 2.16 metri si 147 de kilograme.
Pe langa acesta, Shaquille O'Neal mai conduce si un Cadillac Escalade sau un Lamborghini Gallardo. Ambele modele sunt customizate pentru ca "uriasul" sa aiba loc la volan.
9. Jerry Seinfeld
Actorul american are o colectie de masini care l-a costat aproximativ 15 milioane de dolari. Dintre acestea ies in evidenta cele 47 de masini Porsche, printre care se numara si un 959, un 550 Spyder 550 sau primul 911 produs vreodata.
Sa nu mai vorbim despre faptul ca doar garajul in care Seinfeld are masinile parcate a costat 1,4 milioane de dolari.
10. Jay Leno
Daca este cineva care sa poarte numele de Regele colectionarilor de masini, acesta este cu siguranta Jay Leno, fosta gazda a emisiunii Tonight Show. Omul de televiziune detine nu mai putin de 169 de automobine si 117 motociclete. Ce mai poate fi de spus?
Pe langa modele de lux, masini de viteza sau SUV-uri, garajul lui Leno iese in evidenta prin doua exemplare Doble Steam Car, un sedan si un roadster care au apartinut lui Howard Hughes sau unul dintre cele noua Chrysler-uri Turbine existente.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Martie 2016