Chevrolet Camaro ZL1 bifeaza o noua reusita: 7 minute si 41 secunde la Nurburgring

Chevrolet Camaro ZL1 bifeaza o noua reusita: 7 minute si 41 secunde la Nurburgring
Desi nici macar nu a fost lansat pe piata, noul Chevrolet Camaro ZL1 bifeaza reusita dupa reusita. Mai exact, muscle car-ul american a facut recent o excursie legendarului circuit de la Nurburgring, de unde a plecat cu un timp exceptional: sapte minute, 41 secunde si 27 sutimi.
Distribuie pe Facebook

Propulsat de un motor V8 supraalimentat de 6.2 litri si aproximativ 580 cai putere, Chevrolet Camaro ZL1 este cel mai puternic Camaro de serie pe care compania General Motors l-a construit vreodata. Totusi, in cazul noului muscle car american nu este vorba doar de putere. Iar aceasta afirmatie pare a fi sustinuta si de ultima performanta reusita de impresionantul model de peste ocean.

In urma unei vizite recente facute circuitului de la Nurburgring, Chevrolet Camaro ZL1 se poate lauda ca joaca in aceeasi liga cu supercarurile europene. Mai exact, cu un timp de numai sapte minute, 41 secunde si 27 sutimi, muscle car-ul american se bate de la egal la egal cu modele precum Lamborghini Murcielago LP640, Lamborghini Gallardo LP570-4 SuperLeggera, Mercedes SLS AMG, Porsche 911 GT3 sau Porsche 911 Turbo S.

Momentan, acestea sunt singurele informatii oficiale disponibile, insa ne putem astepta si la o inregistrare video cu noua performanta a impresionantului Chevrolet Camaro ZL1.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Octombrie 2011