Chevrolet Corvette Stingray Convertible - Primele imagini

Chevrolet Corvette Stingray Convertible - Primele imagini
Nici bine nu a fost lansat in versiunile Coupe si Targa, caci noul Chevrolet Corvette Stingray ni se dezvaluie deja si in varianta Convertible. Nu chiar in mod oficial, insa intr-un set de fotografii care merita intreaga noastra atentie.
Distribuie pe Facebook

Deconspirat de doua fotografii oficiale scapate pe internet, noul Chevrolet Corvette Stingray Convertible se poate lauda in mare parte cu aceleasi elemente stilistice precum versiunea Coupe, respectiv cea Targa, singurele diferente (in afara plafonului complet 'detasabil') regasindu-se la nivelul partii din spate si constand in disparitia prizelor de aer de la nivelul aripilor, respectiv aparitia unui eleron ceva mai subtil, atasat 'portbagajului' usor restilizat.

De asemenea, este de asteptat ca noul Chevrolet Corvette Stingray Convertible sa ia si cateva kilograme in plus 'datorita' ranforsarii suplimentare a caroseriei, propulsia urmand a fi insa asigurata in continuare de un propulsor V8 aspirat de 6.2 litri, capabil sa livreze celui aflat la volan undeva in jurul a 450 cai putere.

Chevrolet Corvette Stingray Convertible

Chevrolet Corvette Stingray Convertible

Distribuie pe Facebook
mai multe