Chinezii au deschis lista de comenzi! Cat cer pe masina care face suta in doar 1,9 secunde

Chinezii au deschis lista de comenzi! Cat cer pe masina care face suta in doar 1,9 secunde
  • Chinezii au deschis lista de comenzi!
  • Cat cer pe masina care face suta in doar 1,9 secunde
Distribuie pe Facebook

Persoanele ce planuiesc sa puna mana pe un exemplar al bolidului cu 1.400 de cai sub capota sunt rugate sa se grabeasca: producatia totala nu va depasi, aparent, 70 de unitati.

11 luni mai tarziu de la prima sa aparitie in public, derulata cu ocazia Salonului Auto organizat la Frankfurt in prima parte a toamnei anului trecut, super-masina pe care chinezii de la Hongqi o vor comercializa sub numele de H9 a primit un pret de pornire. Nu mai putin de zece milioane de yuani - echivalentul peste 1.2 milioane de euro, vor avea de achitat persoanele interesate de bolidul proiectat pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 1,9. secunde.

Hongqi la Frankfurt

Hongqi la Frankfurt

Hongqi la Frankfurt

Respectivii bani se mai traduc, totodata, si printr-o putere maxima de 1.400 de cai, ce are ca sursa un sistem de propulsie hibrid format dintr-un V8 turbo, pe benzina, si probabil doua sau trei motoare electrice.

Persoanele interesate de achizitioarea unui exemplar al super-masinii pe care chinezii de la Hongqi au prezentat-o in toamna anului trecut sub numele de H9 mai trebuie sa stie si ca viteza de top anuntata anterior se ridica la 400 de kilometri pe ora. Exclusivitatea este si ea garantata, ultimele informatii si detalii oficiale date publicitatii dezvaluind ca bolidul in cauza va avea o productie limitata la numai 70 de unitati - fiecare dintre acestea construita integral din fibra de carbon.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Hongqi la Frankfurt
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 August 2020