Chinezii au rupt Frankfurt-ul in doua! Toti s-au inghesuit sa vada masina care face suta in 1,9 secunde

  • Chinezii au rupt Frankfurt-ul in doua
  • Hongqi a prezentat un supercar hibrid de 1400 CP
  • Marca a mai adus si un SUV complet electric
Distribuie pe Facebook

Echipat cu un sistem de propulsie hibrid, despre care se spune ca produce nici mai mult, nici mai putin de 1.400 de cai putere, supercarul din fibra de carbon va avea un pret urias. De 2.000.000 de euro.

Pe langa obisnuitele debuturi de la Audi, BMW si alti producatori europeni cu traditie, Salonul Auto ce se desfasoara zilele acestea la Frankfurt este inclusiv gazda unor premiere ceva mai neobisnuite, chiar usor exotice. Iar acum ne referim in special la Hongqi S9, un bolid chinezesc cu nume de telefon mobil si...

... 1.400 de cai putere. Conform primelor informatii date publicitatii, supercarul in cauza vine cu o caroserie din fibra de carbon, plus un sistem de propulsie hibrid, care lucreaza impreuna pentru un 0 - 100 km/h in doar 1.9 secunde.

Hongqi la Frankfurt

Hongqi la Frankfurt

Hongqi la Frankfurt

Hongqi la Frankfurt

Hongqi la Frankfurt

Impresionanta este si valoarea din dreptul vitezei maxime, chinezii de la Hongqi afirmand - pe un ton extrem de increzator, ca noul S9 poate atinge 400 de kilometri pe ora. Totul in schimbul unui sume despre care se spune ca se va ridica la doua milioane de euro, primele exemplare fiind asteptate pe strazi in 2021.

Si mai devreme ar putea aparea pe piata modelul E115, un SUV cu propulsie electrica si tractiune integrala in standard. De a carei creionare s-a ocupat, mai mult sau mai putin intamplator, fostul designer sef de la Rolls-Royce.

Restul detaliilor relevante cu privire la acest automobil raman un mister, exceptie facand autonomia. Intr-o alta ordine de idei, Hongqi spune ca cea de-a doua surpriza pregatita pentru Salonul Auto ce se desfasoara zilele acestea la Frankfurt poate parcurge pana la 600 de kilometri cu o singura incarcare a bateriei.

Hongqi la Frankfurt

Hongqi la Frankfurt

Hongqi la Frankfurt

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Hongqi la Frankfurt
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Septembrie 2019