Cineva sa ne-ajute cu numaratoarea. Mercedes anunta lansarea unui nou model marca AMG

Cineva sa ne-ajute cu numaratoarea. Mercedes anunta lansarea unui nou model marca AMG
  • Mercedes publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului GLE43 AMG
  • Automobilul german ascunde sub capota o motorizare V6 bi-turbo de trei litri si 362 cai putere
  • Fisa tehnica anunta inclusiv o automata in noua trepte, respectiv un sistem 4x4
Distribuie pe Facebook

Toamna se numara bobocii sau, dupa cum este cazul germanilor de la Mercedes-Benz, modelele lansate de-a lungul acestui an sub semnul diviziei de inalta performanta AMG.

Nici bine nu a luat sfarsit nebunia legata de introducerea ultimei generatii a modelului E63 AMG, caci Mercedes anunta astazi lansarea unui nou automobil trecut prin mainile specialistilor diviziei de inalta performanta din Affalterbach.

Vorbim, mai exact, despre un SUV dotat cu motor V6 bi-turbo de trei litri si aproximativ 362 de cai putere, care are nevoie de aproximativ 5.6 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Mercedes GLE43 AMGMercedes GLE43 AMG

Mercedes GLE43 AMG

Cunoscut sub denumirea de GLE43 AMG, aceeasi masina de familie cu pretentii sportive se mai poate lauda, de asemenea, si cu o transmisie automata in noua rapoarte 9G-TRONIC, respectiv un sistem inteligent de tractiune integrala 4Matic.

Din punct de vedere estetic, impresionantul SUV trecut prin mainile specialistilor diviziei de inalta performanta din Affalterbach anunta spoilere fata / spate agresiv stilizate, plus jante din aliaj supradimensionate.

Acum, in ceea ce priveste design-ul interior, volanul in trei spite cu parte inferioara plata, scaunele sport cu suport lateral marit si instrumentele de bord specifice reprezinta principalele atractii ale versiunii Mercedes GLE43 AMG la acest nivel.

Mercedes GLE43 AMG

Mercedes GLE43 AMGMercedes GLE43 AMG

In ceea ce priveste pachetul tehnologic, ecranul de opt inch ce insosteste sistemul de infotainment Command sau instalatia audio de la harman/kardon ori Bang & Olufsen sunt doar o mica parte a unui mai mare intreg.

Prezente la bord sunt inclusiv ultimele noutati in materie de siguranta activa, precum DISTRONIC PLUS cu Steering Assist, PRE-SAFE Brake, PRE-SAFE PLUS, BAS PLUS cu Cross Traffic Assist, dar si Active Lane Keeping Assist, respectiv Active Blind Spot Protection.

Mercedes GLE43 AMG

Mercedes GLE43 AMG

Mercedes GLE43 AMG

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Mercedes GLE43 AMG
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2016