Concureaza cu Audi RS5, BMW M4 si Mercedes C63 AMG, dar pentru multi e o doar necunoscuta. Masina din 2016 are motor aspirat, scaune incalzite si instalatie audio de la Mark Levinson

Concureaza cu Audi RS5, BMW M4 si Mercedes C63 AMG, dar pentru multi e o doar necunoscuta. Masina din 2016 are motor aspirat, scaune incalzite si instalatie audio de la Mark Levinson
  • Concureaza cu Audi RS5, BMW M4 si Mercedes C63 AMG, dar pentru multi e o doar necunoscuta
  • Masina din 2016 are motor aspirat, scaune incalzite si instalatie audio de la Mark Levinson
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua - mai mult sau mai putin surprinzator, cu o pereche de spoilere agresiv stilizate, un set de jante supradimensionate si, nu in ultimul rand, o tapiterie din piele de culoare rosie. Acompaniata de elemente imbracata in Alcantara.

O companie specializata in vanzarea de automobile la mana a doua isi intampina - zilele acestea - vizitatorii alaturi de un vehicul extrem de special si, totodata, de rar. Este vorba - mai exact - despre un Lexus RC F fabricat in urma cu aproximativ sase ani, respectivul exemplar remarcandu-se numaidecat prin caroseria cu numai doua portiere si o nuanta superba de albastru in dotare, asa cum reiese inclusiv din cele aproape 40 de fotografii atasate anuntului publicat pe un site de specialitate.

Lexus RC F de vanzare

Lexus RC F de vanzare

Disponibila in schimbul unei sume de circa 49.950 de euro, reteta cu pricina a mai pregatit - la nivelul departamentului exterior, si un set de spoilere agresiv stilizate, o pereche de praguri proeminente, patru jante din aliaj de dimensiuni generoase, fiecare cu diametrul de 19 inch, si o evacuare cu patru tobe de esapament, pe cand meniul de la interior cuprinde si o tapiterie din piele, cu insertii de Alcantara. Daca mai trebuia cumva precizat, evident.

Aceeasi sportiva pe nume Lexus RC F promite sa puna la dispozitia cumparatorului sau si o instalatie audio de la Mark Levinson - cu soferul si pasagerii exclusivistului putand experimenta, odata ajunsi in cabina, si numeroase cusaturi contrastante. O alta atractie principala consta in scaunele fata cu actionare electrica si - dupa cum mentionam anterior, functie de incalzire, meniul in cauza incheindu-se cu ceasurile de bord partial digitale, display-ul central color si climatizarea automata.

In ceea ce priveste aspectul tehnic, propulsia modelului proiectat pentru a concura impotriva trio-ului compus din Audi RS5, BMW M4 si - nu in ultimul rand, Mercedes C63 AMG este asigurata de un benzinar aspirat cu opt cilindri in V si o capacitate de 5.0 litri. Sinonim cu un total de aproximativ 477 de cai - livrat exclusiv rotilor de pe puntea spate, uriasul agregat promite sa rezolva problema sprintului de la 0 la 100 km/h, cu acceleratia la podea, in 4.5 secunde.

Lexus RC F de vanzare

Lexus RC F de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (39) Poze Lexus RC F de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 August 2022