Concureaza cu Ferrari si Lamborghini, dar e construita la fabrica Toyota. Masina din 2012 are motor V10 si evacuare Yamaha

Concureaza cu Ferrari si Lamborghini, dar e construita la fabrica Toyota. Masina din 2012 are motor V10 si evacuare Yamaha
  • Concureaza cu Ferrari si Lamborghini, dar e construita la fabrica Toyota
  • Masina din 2012 are motor V10 si evacuare Yamaha
Distribuie pe Facebook

Oferita intr-o editie limitata la doar 500 de exemplare, impresionanta creatie a niponilor se poate lauda inclusiv cu un sprint de la 0 la 96 km/h in mai putin de 3.7 secunde. Plus o viteza maxima care depaseste 320 de kilometri pe ora.

Se remarca numaidecat prin design-ul SF al caroseriei, insa nici sunetul evacuarii centrale - dezvoltata alaturi de specialistii companiei Yamaha - nu va trece intocmai neobservat. Ba dimpotriva.

Aceeasi masina fabricata in 2012, care face parte dintr-o editie limitata la doar 500 de exemplare, se mai poate lauda si cu o constructie manuala la fabrica Toyota din prefectura Aichi a Japoniei. Iar vestile bune nu se opresc aici, lista principalelor atractii fiind la inceput.

Lexus LFA de vanzare

Daca vine vorba despre impresionantul Lexus LFA, caci el reprezinta subiectul materialului nostru, un alt element demn de mentionat consta in motorul V10. Cu capacitatea de 4.8 litri.

Proiectata la randul ei alaturi de specialistii companiei Yamaha, respectiva unitate aspirata pe benzina se poate tura pana la 9.000 rpm. Cat despre valorile maxime produse, acestea se ridica la 560 de cai putere si 480 Nm, potrivit primelor detalii oficiale date publicitatii.

Reteta specifica departamentului tehnic continua, in cazul de fata, cu o transmisie automata in sase rapoarte si un sistem de tractiune spate. Daca mai era nevoie de o asemenea precizare.

In ceea ce priveste performantele in linie dreapta, spectaculoasa creatie a niponilor promite sa accelereze de la 0 la 96 km/h in mai putin de 3.7 secunde. In schimb, viteza de top a masinii oferite intr-o editie limitata la doar 500 de exemplare sare de 320 de kilometri pe ora.

Nota de plata? Scos la vanzare de un dealer din Emiratele Arabe Unite, pe nume Hyper Voitures FZC, acest Lexus LFA cu exteriorul si interiorul finisate in maroniu costa 580.000 de euro.

Lexus LFA de vanzare

Lexus LFA de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Lexus LFA de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 Februarie 2021