Concureaza cu Focus, Golf si Megane, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta. Masina din 2010 are motor turbo de 295 de cai, jante pe 19 inch si cusaturi contrastante

Concureaza cu Focus, Golf si Megane, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta. Masina din 2010 are motor turbo de 295 de cai, jante pe 19 inch si cusaturi contrastante
  • Concureaza cu Focus, Golf si Megane, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta
  • Masina din 2010 are motor turbo de 295 de cai, jante pe 19 inch si cusaturi contrastante
Distribuie pe Facebook

Asamblata acum mai bine de 12 ani, respectiva compacta se mai poate lauda, printre altele, si cu o tapiterie din piele, cu scaune sport, cu trapa cu actionare electrica.

O companie neerlandeza specializata in vanzarea de automobile la mana a doua isi intampina cumparatorii, zilele acestea, alaturi de un autoturism mai putin cunoscut publicului din Europa, dealer-ul in cauza fiind - mai exact, gazda unui Dodge Caliber SRT4 din 2010. Acompaniata de o nota de plata de circa 9.999 de euro, neobisnuita creatie cu o caroserie in cinci portiere se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate - cu mentiunea ca nici priza de aer instalata la nivelul capotei motorului, aripile laterale proeminente, eleronul de dimensiuni generoase specific hayonului ori jantele pe 19 inch, din aliaj, nu vor trece intocmai neobservate.

Dodge Caliber SRT4 de vanzare

Dodge Caliber SRT4 de vanzare

In cabina - de cealalta parte a portierelor, meniul caracteristic exemplarului produs in urma cu mai bine de 12 ani debuteaza cu o tapiterie din piele de culoare neagra, cu detalii finisate intr-o nuanta contrastanta de rosu, cu precizarea ca pasagerii vor mai putea experimenta si un volan insotit de patru spite, seria atractiilor principale continuand, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu o instalatie de climatizare cu reglare manuala a temperaturii, cu scaune sport, sculptate atent, cu o trapa cu actionare electrica etc.

Sub capota, un motor turbo in patru cilindri, cu o capacitate de 2.359 de centimetri cubi, pe benzina, lucreaza impreuna cu o cutie cu sase rapoarte, condimentata cu trei pedale, pentru a livra rotilor o putere de aproximativ 295 CP si - mai important decat atat, un cuplu de peste 360 de Newton-Metri. Prin urmare, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea intr-un timp de numai 6.7 secunde, acul vitezometrului promitand sa urce ulterior, cu pedala de acceleratie la podea, pana la o viteza de top de 245 de kilometri pe ora - astfel ca din peisaj nu lipsesc, dimpotriva, nici discurile de franare uriase.

Dodge Caliber SRT4 de vanzare

Dodge Caliber SRT4 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Dodge Caliber SRT4 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Aprilie 2023