Concureaza cu M5, dar costa cu aproape 20.000 de dolari mai putin. In plus, motorul V8 dezvolta peste 666 de cai putere

Concureaza cu M5, dar costa cu aproape 20.000 de dolari mai putin. In plus, motorul V8 dezvolta peste 666 de cai putere
  • Concureaza cu M5, dar costa cu aproape 20.000 de dolari mai putin
  • motorul V8 dezvolta peste 666 de cai putere
  • Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o transmisie manuala
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o transmisie manuala, in sase rapoarte, potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii.

Se remarca numaidecat prin spoilerele fata / spate agresiv stilizate, insa nici capota bombata a motorului V8, pragurile laterale proeminente, evacuarea cvadrupa sau jantele supradimensionate, din aluminiu forjat, nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune.

Aceeasi reteta caracteristica departamentului exterior mai cuprinde, in plus, si un eleron pentru portbagaj, din fibra de carbon, in timp ce interiorul se lauda inclusiv cu volan multifunctional, in trei spite, scaune sport si, din nou, fibra de carbon.

In ceea ce priveste partea mecanica, mult anticipata versiune de performanta a gamei Cadillac CT5 impresioneaza in special prin motorizarea de sub capota. Este vorba despre un V8 de 6.2 litri, pe care varianta CT5-V Blackwing il ofera alaturi de un compresor mecanic si 668 CP.

O impresie extrem de placuta ar trebui sa creeze si cutia manuala in sase rapoarte, oferita in dotarea standard, amatorii transmisiilor automate avand, la randul lor, la dispozitie, propria optiune: cu zece trepte si padele pentru schimbarea acestora.

Daca vine vorba, in schimb, despre performante, prezenta sistemului de tractiune spate face ca timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 96 de kilometri pe ora sa urce pana la 3.7 secunde. La polul opus, lipsa limitarii electronice inseamna o viteza maxima de peste 320 km/h.

Mult anticipata versiune de performanta a gamei Cadillac CT5 porneste de la suma de 84.990 de dolari, varianta CT5-V Blackwing fiind astfel cu aproape 20.000 de dolari mai ieftina decat un BMW M5 comercializat pe aceeasi piata din SUA.

Cadillac CT5-V Blackwing

Cadillac CT5-V Blackwing

Cadillac CT5-V Blackwing

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Cadillac CT5-V Blackwing
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 2 Februarie 2021