Concureaza cu M5, RS6 si E63 AMG, dar pentru multi e doar o necunoscuta. Masina din 2014 are motor supraalimentat de 6.2 litri si prinde 305 km/h in linie dreapta

Concureaza cu M5, RS6 si E63 AMG, dar pentru multi e doar o necunoscuta. Masina din 2014 are motor supraalimentat de 6.2 litri si prinde 305 km/h in linie dreapta
  • Concureaza cu M5, RS6 si E63 AMG, dar pentru multi e doar o necunoscuta
  • Masina din 2014 are motor supraalimentat de 6.2 litri si prinde 305 km/h in linie dreapta
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc - de asemenea, nici etrierele de la Brembo sau suspensia dotata cu amortizoare magnetoreologice, seria vestilor bune continuand cu scaunele multifunctionale si tapiteria realizata din piele, printre altele.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 15 ani si oferita - aparent, pana in 2015, cea de-a doua generatie a masinii comercializate de compania Cadillac sub numele de CTS a fost disponibila, la vanzare, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul american la dispozitia cumparatorilor sai s-a regasit - mai mult sau mai putin surprinzator, si o varianta de performanta.

Conceputa pentru a concura impotriva unor produse precum Audi RS6, BMW M5 si Mercedes E63 AMG, aceasta ascunde in compartimentul motor - sub capota, un V8 cu compresor mecanic si capacitatea cilindrica de 6.2 litri, care livreaza rotilor de la nivelul puntii spate undeva in jurul a 556 de cai, plus 747 de Newton-Metri, potrivit fisei tehnice.

Cadillac CTS-V Wagon de vanzare

Despre versiunea de performanta cunoscuta sub indicativul CTS-V este vorba - de asemenea, si in cazul de fata, un exemplar cu o caroserie in cinci portiere pornind recent, zilele trecute, in cautarea unei noi case. Fabricata acum opt ani - conform anuntului oficial de vanzare, respectiva masina nu a parcurs decat 35.391 de mile, ceea ce reprezinta, pe limbajul europenilor, o distanta de 56.956 kilometri.

Finisata intr-o nuanta clasica de negru si condimentata cu jante negre pe 19 inch - care gazduiesc etriere de culoare rosie pentru un contrast cu adevarat memorabil, sperietoarea soferilor de M5, RS6 si E63 AMG mai promite si o viteza de top de 305 km/h, faruri adaptive, diferential cu alunecare limitata, dar si o suspensie Magnetic Ride Control.

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici tapiteria din piele si alcantara, ornamentele din lemn masiv ori scaunele cu reglare electrica si functie de incalzire - lista atractiilor principale cuprinzand insa si o climatizare cu reglare a temperaturii pe doua zone, pilot automat, cutie manuala in sase rapoarte, bancheta rabatabila, instalatie audio de inalta fidelitate - cu difuzoare dezvoltate de specialistii Bose. S.a.m.d.

Cadillac CTS-V Wagon de vanzare

Cadillac CTS-V Wagon de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (65) Poze Cadillac CTS-V Wagon de vanzare
mai multe