Concureaza cu Mercedes S-Class, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta. Masina din 2008 are motor de Ferrari, scaune cu masaj si bancheta actionata electric

Concureaza cu Mercedes S-Class, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta. Masina din 2008 are motor de Ferrari, scaune cu masaj si bancheta actionata electric
  • Concureaza cu Mercedes S-Class, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta
  • Masina din 2008 are motor de Ferrari, scaune cu masaj si bancheta actionata electric
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch. Plus o tapiterie din piele Poltrona Frau.

Prezentata intregii planete acum mai bine de 19 ani si disponibila - la vanzare, pana in 2012, cea de-a cincea generatie a exclusivistei game comercializate de compania Maserati sub denumirea de Quattroporte si-a intampinat cumparatorii, de-a lungul timpului, intr-o larga varietate de variante si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de oficialii marcii din Modena la dispozitia clientilor respectivului autoturism - conceput special pentru a concura impotriva unor automobile precum Mercedes S-Class, numarandu-se si o versiune oferita sub indicativul Quattroporte S Executive GT, modelul cu pricina reprezentand, presupunand ca mai era necesara o astfel de mentiune, si subiectul principal al acestui material.

Acompaniata de o nota de plata care nu ramane - pentru moment, decat un mister de proportii, urmatoarea piesa a spectaculoasei serii italiene se bucura de serviciile unui motor cu opt cilindri in V si o capacitate de 4.691 de centimetri cubi, proiectat pentru a livra persoanei de la volan, prin intermediul unei cutii ZF cu sase rapoarte in echipare, undeva in jurul a 425 de cai putere si 490 de Newton-Metri. De unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval deloc neglijabil, de aproximativ 5.4 secunde, acul vitezometrului avand sa isi continue ulterior incursiunea, complet nestingherit, pana la o viteza de top de circa 270 de kilometri pe ora, conform fisei tehnice.

Reteta specifica masinii asamblate acum 15 ani pluseaza cu un numar considerabil de elemente si detalii premium, printre multiplele ingrediente demne de enumerat regasindu-se - mai mult sau mai putin surprinzator, si farurile cu tehnologie xenon. Cu precizarea ca din meniu nu lipsesc - dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic, nici jantele din aliaj cu diametrul de 20 de inch, scaunele fata actionate electric, cu functii de incalzire, ventilatie si masaj, tapiteria din piele marca Poltrona Frau, difuzoarele de inalta fidelitate, semnate de specialistii de la Bose, instalatia de climatizare cu reglarea automata, pe patru zone, a temperaturii, insertiile din lemn, bancheta spate actionata electric, cu incalzire, masutele retractabile.

Maserati Quattroporte S Executive GT de vanzare

Maserati Quattroporte S Executive GT de vanzare

Maserati Quattroporte S Executive GT de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (169) Poze Maserati Quattroporte S Executive GT de vanzare
mai multe